Oletko koskaan unelmoinut, että asuisit suuressa hirsi- tai puutalossa keskellä luontoa? Mikäli olet, niin tämä talo on varmasti unelmasi.

Montanassa sijaitseva talo on rakennettu lähes kokonaan hirsistä. Sisälle astuessa rentoutunut olo valtaa kehon, sillä tämä ”mökki” on tavattoman kodikas. Talon sisältä löytyy kaikki tarpeellinen, vaikka se  onkin rakennettu vanhanaikaisesti.

Talo on aivan kuin satukirjasta.

Upeat maisevat tekevät kokemuksesta vielä kiehtovamman.

Hirret tekevät talosta uskomattoman kodikkaan näköisen.

Tässä ulkoruokailutila.

Näissä maisemissa ruoka varmasti maistuisi.

Ruoan jälkeen voisi tulla sisälle ja istahtaa takan äärelle.

Ei hassumpi paikka juoda aamukahvia.

Keittiössä on kaikki, mitä kokki tarvitsee.

Tässä ruokailusali.

Ei hassumpi makuuhuone!

Kuka ottaisi kylvyn tässä?

Lapsille on myös rakennettu omat upeat kerrossängyt.

Alakerrasta löytyy viinikellari.

Ja tietysti baaritiski.

Kuvat: homedesignlover.com

Kaikenlaisia julkisilla paikoilla tehtyjä piilokamerajekkuja on nähty, mutta ei mitään näin yksinkertaisen nerokasta. 20-vuotias Paul Logan on entinen painija, nykyinen somejulkkis. Hän on tullut tunnetuksi erityisesti hauskoista videopätkistään. Tällä videolla mies seisoo milloin metrossa ja milloin keskellä tietä, ja rysähtää yllättäen spagaattiin. Hupaisan näköistä.

Näinkin helposti voi saada aikaan upeat kiharat!

Videolla esiintyvällä Donatalla on jo entuudestaan taipuisa ja pitkä tukka, mikä helpottaa tilannetta. Homma menee niin, että märkä pesty tukka asetellaan varovasti paidan päälle, ja paita kiedotaan sen jälkeen turbaaniksi. Ja ei muuta kuin nukkumaan. Aamulla hiukset ovat kuivat ja nätillä kiharalla.

Tämä optinen illuusio syntyy suhteellisen näppärästi ja nopeasti. Ensin käteen piirretään mustalla tussilla ympyrä, jonka reunoille laitetaan punaista tussia kuvastamaan verta. Sen jälkeen valkoiselle paperille tehdään esimerkiksi lyijykynällä joku kiva kuvio, kuten esimerkiksi pääkallo niin kuin tässä. Kuvasta leikataan sopivan kokoinen pala käteen mustan tussiympyrän keskelle. Sitten vähän vielä punaista tussia eli veriroiskeita paperille asti ja käsi sommitellaan sopivasti paperin päälle. Valokuvaa on tummennettu sen verran, että kädessä olevan paperin reunat sekoittuvat mustaan tussiin. Ja hurjan näköinen 3D-kuva on valmis!

Kissatkin kaipaavat välillä vähän piristystä ja hemmottelua. Leluhiiren tai lohipateen sijasta voisimme joskus keksiä vähän jotain isompaakin yllätystä näille meidän nelijalkaisille ystävillemme. Ruoka katoaa hetkessä suuhun ja lelut tuppaavat aina häviämään sohvan alle. Miksi siis emme antaisi jotain, mistä riittäisi iloa pidemmäksi aikaa?

Miltä kuulostaisi vaikka hyllykkö, mihin saisi raapia kynsiä ihan luvan kanssa? Tai pitkin kattoa ja seiniä menevät lukuisat erilaiset kiipeilytelineet sekä lepopaikat? Kissalla tuskin olisi ainakaan valittamista.

Tässä on kivoja esimerkkejä erilaisista viritelmistä ja huonekaluista, jotka sopivat eläintalouksiin piristämään karvaisia kissaystäviämme.

1.

Lähde

2.

Lähde

3.

Lähde

4.

Lähde

5.

Lähde

6.

Lähde

7.

Lähde

8.

Lähde

9.

Lähde

10.

Lähde

11.

Lähde

12.

Lähde

13.

Lähde

14.

Lähde

15.

Lähde

16.

Lähde

17.

Lähde

18.

Lähde

19.

Lähde

20.

Lähde

21.

Lähde

22.

Lähde

23.

Lähde

24.

Lähde

25.

Lähde

Via: Bored Panda