Olet varmasti joskus kuullut, kun joku valittelee omia pisamoitaan. Joskus pisamia kasvoillaan kantavia ihmisiä myös kiusataan, vaikka ne ovat asia, johon kukaan ei voi vaikuttaa. Ne ovat itse asiassa asia, joista jokaisen tulisi olla ylpeä. Pisamat tekevät jokaisesta ihmisestä persoonallisen ja kauniin oman itsensä.

Erilaisuutta tulisi korostaa ja arvostaa, sillä massasta erottuminen on hieno asia! Katso upea video, jonka jälkeen jokainen voi lähteä ulos ylpeänä omista pisamoistaan.

Koiran ja ihmisen ystävyys on side vertaansa vailla. Sen osoittavat selkeästi Watson, tämä ihastuttava kultainennoutaja, ja hänen omistajansa. Kun Watsonin ihminen sanoo “trust fall” (=”luottamuskaadu”), koira kellahtaa takaperin hänen syliinsä. Tästä hymyä jokaisen päivään!

 

A video posted by Watson The Golden (@wat.ki) on

Joka vuosi talvi ja lumi saapuvat, ihmisten niin ihastukseksi, kuin vihastukseksi. Näiden veijareiden leikit lumessa ja selkeä aito innostus ovat niin hauskaa ja hellyyttävää katsottavaa, että ehkä talven tulo harmittaa tänä vuonna vähän vähemmän!

1.

via GIPHY

2.

via GIPHY

3.

via GIPHY

4.

via GIPHY

5.

via GIPHY

6.

via GIPHY

7.

via GIPHY

8.

via GIPHY

9.

via GIPHY

10.

via GIPHY

11.

via GIPHY

12.

via GIPHY

13.

via GIPHY

14.

via GIPHY

Tatuoinneilla on usein jokin tarina takanaan, mutta joskus kaunis kuvakin on kivun arvoista. Lintujen sanotaan symboloivan vapautta, sillä se voi lentää vapaana taivaalla. Tässä on 12 kaunista kuvaa erilaisista siivekkäistä, jotka saavat tatuointikuumeen taas nousemaan.

 

A photo posted by Anahí R. (@anahiroart) on

A photo posted by Anna Yershova (@yershova_anna) on

A photo posted by DG_ink (@drag_ink) on

A photo posted by Mauricio Luis (@riciols) on

Nämä koirakaverukset joutuivat laittamaan aivonystyränsä koetukselle, kun ne pohtivat, kuinka altaaseen joutuneen renkaan saisi pois.

Aluksi esteenä näytti olevan se, kumpi menisi ensimmäisenä altaaseen. Lopulta toinen koirista hyppää huvittavalla tavalla veteen ja menee renkaan luokse, jonka jälkeen se alkaa liikuttamaan sitä altaan reunalle. Lopulta molemmat koirat saavat otteen renkaasta ja ne vetävät sen kuivalle maalle.

Video on hieno osoitus siitä, että tiimityö toimii!