Uskoisitko, että tässä kuvassa näkyvät naiset ovat lähes samalla viikolla raskaana? Heillä on nimittäin vain neljä viikkoa eroa laskettuun aikaan. Vasemmalla näet fitnessmalli Chontel Duncanin, joka on 21 viikolla raskaana ja odottaa lastansa syntyväksi maaliskuun lopussa.

 

Duncan käyttää Instagramiaan näyttääkseen, että raskaudet voivat olla hyvinkin erilaisia. Hän urheilee niin paljon kuin pystyy ja lääkärit ovat todenneet sen olevan vaaratonta. Alla on Duncanin viimeisin raskauskuva, joka on otettu vain 21 päivää ennen laskettua aikaa.

 

Lähde: Buzzfeed

Olemme jo useampaan kertaan maininneet, että koira on ihmisen paras ystävä. Koirat eivät keskity ystäviensä heikkoihin puoliin. Sen sijaan ne rohkaisevat ja vahvistavat entisestään hyviä puoliamme, joka tekee niistä niin ihania.

Alta voit katsoa 10 kuvaa, joissa on esiteltynä erilaisia tilanteita siitä, kuinka koirasi näkee sinut verrattuna kuinka näet itsesi.

1. Kun tuntuu siltä, että kukaan ei välitä sinusta.

how-you-see-yourself-vs-how-your-dog-sees-you-12__880

2. Olet tavallinen koiranomistaja, mutta koiran mielestä oikea enkeli.

9

3. Koira on usein toista mieltä, kun tunnet olosi rumaksi.

8

4. Kun katsot naamaasi kauhistuneena, mutta koirasi rakastaa sitä juuri sellaisenaan kuin se on.

7

5. Olet mielestäsi tavallinen ihminen, kun taas koiran mielestä olet supersankari.

6

6. Koirasi näkee sinut gourmee-kokkina, kun olet epävarma ruoanlaittotaidoistasi.

5

7. Koirasi näkee sinut kirkkaana aurinkona, kun tunnet olosi alakuloiseksi.

4

8. Koira on usein eri mieltä, kun tunnet itsesi mitättömäksi.

3

9. Koira on aina erimieltä, kun tunnet olosi luuseriksi.

2

10. Koira rohkaisee ja kannustaa, kun tunnet tarvitsevasi apua ja tukea.

1

Via: Boredpanda

Lähde: Barkpost

 

Likainen uuni on yleensä vaikea pestä, sillä palanut rasva ja sokeri muuttuvat kivikoviksi ja niiden hinkkaamisessa saattaa palaa hermot. Tällä niksillä saat uunin puhtaaksi erittäin nopeasti ja vaivattomasti.

Sinun tarvitsee vain levittää uuniin leivinjauhetta ja ruiskuttaa päälle vettä. Tämän jälkeen annat jauheen hautua hetken aikaa, jonka jälkeen voit pyykiä kaiken lian pois vaivattomasti.

Me aiomme kokeilla tätä, aiotko sinä?

Samsung Experience Store on järjestänyt tänään perjantaina 11. maaliskuuta uuden Samsung Galaxy S7 -lanseerauksen kunniaksi ikkunanpesutempauksen Turussa, Tampereella, Helsingissä ja Oulussa.

Samsung Galaxy S7 on yksi kevään kuumimmista matkapuhelinuutuuksista. Puhelimessa on valovoimaisin ja nopein vaihetarkennuksella varustettu kamera. Modernin linjakkaassa puhelimessa on myös vesi- ja pölytiivis rakenne (IP68).

Yhteistyö: Samsung X Vivas

vivas-samsung2

 

Eläköitynyt brasialainen muurari ja osa-aikainen kalastaja Joao Pereira de Souza, 71, löysi vuonna 2011 rannalta pienen pingviinin, joka oli kauttaaltaan öljyn peitossa ja kuoleman partaalla. Joao pesi öljyn pois pingviinin sulista ja syötti tälle päivittäin kalaa, jotta lintu saisi voimansa takaisin. Mies antoi pingviinille nimeksi Dindim.

Näyttökuva 2016-03-10 kohteessa 14.35.38

Viikon jälkeen hän yritti palauttaa Dindimin takaisin mereen, mutta se ei suostunut lähtemään. ”Se pysyi kanssani yksitoista kuukautta ja juuri, kun se oli vaihtanut uuteen sulkapukuun, Dindim katosi”, Joao muistelee.

Näyttökuva 2016-03-10 kohteessa 14.44.13

Vain muutama kuukausi myöhemmin Dindim palasi. Se näki kalastajan rannalla ja seurasi tätä kotiin. Viimeisen viiden vuoden aikana Dindim on on viettänyt kahdeksan kuukautta vuodesta Joaon kanssa, ja sen uskotaan viettävän loppuvuoden lajilleen uskollisesti Argentiinan ja Chilen rannikoilla. Uintimatkaa pesimisalueen ja Joaon kodin välillä on jopa 8000 kilometriä.

Näyttökuva 2016-03-10 kohteessa 14.41.54

Pieni Dindim-pingviini heiluttaa häntäänsä kuin koira aina kun näkee Joaon.

Onneksi maailmassa on tällaisia tarinoita, joissa on todella sydäntä lämmittävä loppu!

Lähde: Metro

Evästevalinnat