Hiuksia on värjätty ennenkin sinisellä ja punaisella, mutta tämä yhdistelmä, joka saa tukan näyttämään tähtitaivaalta tai galaksilta, on leviämässä nyt laajemman kansan käyttöön. Galaksihiukset hohtavat monissa eri väreissä, mutta eivät juurikaan pastellinsävyissä. Värjäysprosessi saattaa kestää 3-4 tuntia, sillä ensin poistetaan tukasta sen omaa väriä, minkä jälkeen liukuvärjätään useita tummia ja voimakkaita sävyjä pää täyteen.

Hauska idea ja upeita lopputuloksia!

Tässä kuvasarjassa esitellään ihan tavallisia arkipäivän esineitä ja asioita, joilla on musta sielu. Kannattaa olla nimittäin tosi varovainen, sillä esimerkiksi sipulia leikatessa saattaa yhtäkkiä paljastua, että se on yksi niistä. Tai ehkä se on paprika, kengät, lattialuuttu. Niitä on kaikkialla ja niillä on pahat mielessä…

1.

Lähde

2.

Lähde

3.

Lähde

4.

Lähde

5.

Lähde

6.

Lähde

7.

Lähde

8.

Lähde

9.

Lähde

10.

Lähde

11.

Lähde

12.

Lähde

13.

Lähde

14.

Lähde

15.

Lähde

16.

Lähde

17.

Lähde

18.

Lähde

19.

Lähde

20.

Lähde

21.

Lähde

22.

Lähde

23.

Lähde

24.

Lähde

25.

Lähde

26.

Lähde

27.

Lähde

28.

Lähde

29.

Lähde

30.

Lähde

31.

Lähde

32.

Lähde

33.

Lähde

Via Pulptastic.com

Charice Pempengco on 22-vuotias filippiiniläinen laulaja. Charice aloitti laulamisen jo 4-vuotiaana. Hän on osallistunut moniin eri laulukilpailuihin pienestä pitäen, mutta suurin osa kansainvälisestä huomiosta tuli kuitenkin YouTuben kautta. Nainen on ollut monien eri ohjelmien vieraana, esiintynyt muutamissa tv-sarjoissa, saanut levytyssopimuksen ja laulanut samalla lavalla Celine Dionin kanssa. Aikamonen saavutus parikymppiselle naiselle. Mutta mistä kaikki tämä suosio? 

Se selviää yksinkertaisesti kuuntelemalla, kun hän laulaa. Videolla hän esittää Celine Dionin kappaleen ”All By Myself”.

Perheen 10-vuotias koira Belker jouduttiin lopettamaan, sillä sen syöpä oli levinnyt niin pahasti, ettei mitään ollut enää tehtävissä. Isä Ron ja äiti Lisa sekä heidän kuusivuotias poikansa Shane olivat mukana Belkerin viimeisellä eläinlääkärikäynnillä.

Kun Belker hengähti viimeisen kerran, isä, äiti ja eläinlääkäri katsoivat pientä Shanea, joka silitti koiraa ja näytti suhtautuvan asiaan yllättävän rauhallisesti ja tyynesti. He pohtivat ääneen, miten surullista on, että koirat elävät lyhyemmän elämän kuin ihmiset.

Yllättäen tuo pieni kuusivuotias poika sanoi tietävänsä, miksi se menee niin:  ”Ihmisen tarkoitus on oppia elämään hyvä elämä – sellainen, että hän oppii rakastamaan kaikkia ja olemaan kiltti aina toisille. Eikö niin?

No, koirat osaavat sen jo, joten niiden ei tarvitse olla täällä yhtä kauaa.”

Huomenta! Luvassa on toivottavasti ihana ja aurinkoinen päivä, mutta nyt on kuitenkin aika selvittää oletko tarpeeksi pirteä. Kokeile pystytkö läpäisemään tämän haasteen haukoittelematta.

1.


Lähde: aplacetolovedogs.com

2.


Lähde: stayvicious

3.


Lähde: svinovik

4.


Lähde: gif-database

5.


Lähde: wolfenguy

6.


Lähde: media

7.


Via: tumblr.thedailywh.at

8.


Lähde: mrcharliechew

9.


Lähde: patron-saint-of-the-denial

10.


Lähde: straightfromthea.com

11.


Via: bit.ly

12.


Lähde: adorethepink

13.


Via: gifsoup.com

14.


Lähde: gifsoup.com

15.


Lähde: s715.photobucket.com

16.


Lähde: mokshanirvana

17.


Lähde: media.photobucket.com

18.


Lähde: bloohbleh

19.


Lähde: kicsalvatore

20.


Lähde: justaprimadonnagirl

21.


Lähde: mygifdump

22.


Lähde: plumkat

23.


Lähde: vonhalo

24.


Lähde: s593.photobucket.com

25.


Lähde: lizisaperv

26.


Lähde: freegiant

27.


Lähde: makesomenewdisaster

28.


Lähde: silvercrossfox

29.

 


Lähde: media.photobucket.com

Via: Buzzfeed

Evästevalinnat