Kahden kuukauden ikäinen Coral kiinnittää huomion itseensä hetkessä. Syy on aivan ihana, sillä hänellä on tumma tuuhea tukka, joka on melko harvinaista pienillä vauvoilla. Coralilla oli jo syntyessään paljon hiuksia, mutta parissa kuukaudessa muutos oli jo huomattava.

1.

A photo posted by Michael Rader (@picgenic) on

2.

A photo posted by Michael Rader (@picgenic) on

3.

A photo posted by Michael Rader (@picgenic) on

4.

A photo posted by Michael Rader (@picgenic) on

5.

A photo posted by Michael Rader (@picgenic) on

Lähde: Distractify

Charles-niminen parta-agama ja kissa nimeltä Baby todistavat, että aito ystävyys ei katso ulkonäköä. Kissa voisi helposti satuttaa liskoa, mutta eläin pitää kaveristaan hyvää huolta. Kaksikko asustaa Pennsylvaniassa, Yhdysvalloissa.

Alta pääset tutustumaan kaksikkoon enemmän:

1. Kaverukset tekevät yhdessä lähes kaiken.

8

2. Baby-kissa pelkää ukkosta, minkä aikana lisko suojelee ja halaa sitä.

7

3. Kaksikko istuu usein ikkunan edessä.

6

4. Kerrassaan suloinen kaksikko.

5

5. <3 <3 <3

4

6. “Mä tuun antamaan sulle yhden pusun”, kertoo parta-agama Charles.

3

7. Kaverukset eivät riitele edes ruoka-aikaan, sillä niillä on eri ruokavalio.

2

8. “Me ollaan ikuisesti yhdessä.”

1

Katso video alapuolelta:

Kuvat: Instagram

Botswanan savannailla kuvattu video nostaa karvat pystyyn. Kuinka reagoisit, kun herätessäsi telttasi ulkopuolella olisi kaksi täysikasvuista leijonaa, jotka nuolisivat pois kastetta majasi päältä.

Valokuvaajat säilyttivät hermonsa yllättävän hyvin ja seurasivat tilannetta. Videolta saa hyvän persepektiivin sille, kuinka suuri leijonan pää on. Joka tapauksessa leijonat kuuluvat luontoon ja savannille, eikä niiden kohtaaminen siellä tulisi olla edes minkäänlainen yllätys.

Neha Assar on taiteilija, joka tekee upeita hennatatuointeja asiakkailleen niin juhliin kuin arkeenkin. Tällä videolla näet nopeutettuna, kuinka seitsemän tunnin työ hujahtaa ohi parissa minuutissa. Sen katseleminen on erittäin tyydyttävää, niin kauniisti kuviot muodostuvat iholle, eikä Assar tee yhtäkään virhettä.

Rakkaus on sitä, että rinnalla kulkee ihminen, joka tuntee sinut läpikotaisin, eikä tuomitse sinua edes virheistäsi. Parhaimmillaan rakastuminen on ihanaa tunnemyrskyä, eikä omaa kumppaniaan malta olla pusuttelmatta päivästä toiseen.

City-lehden Deitti.net on saattanut pariskuntia yhteen jo lähes kaksikymmentä vuotta. Lue tästä kymmenen ihanaa rakkaustarinaa, jotka kaikki ovat saaneet alkunsa ilmoituksesta Deitti.netissä.

38 v. nainen
Alettiin chattailla cityn chatissa sitten, tavattiin, alettiin olemaan.
Nykyään meillä on kolme suloista lasta joista vanhin on 7-vuotias. Toimimme yhdessä yrittäjinä. Meitä yhdisti erityisesti samanlaiset elämänarvot. Lienemme yksiä vanhimpia match-palvelun kautta yhdessä edelleen olevia?

40 v. mies
Tapasimme kerran, toisen, kolmannen… Nyt takanamme on 12 yhteistä vuotta. Lapsia on kaksi, omakotitalon pihassa on perunamaa ja kaksi farmariautoa. Koiraa ei ole allergian takia. Sormuksetkin löytyvät sormista.
Ilman deitti.nettiä tätä kaikkea, mitä ympärilläni nyt näen, ei olisi. Elämä on joskus ihmeellistä.

rustic barn wedding sunset couple love28 v. nainen
Laitoin ilmoituksen Cityn Deittiin tammikuussa 2009. Muutaman “ohilyönnin” jälkeen postilaatikkoon napsahti hyvinkin tavalliselta ja normaalilta kuulostava viesti. Päädyimme lähtemään leffaan katsomaan silloista uutuutta Rööperiä. Siitä asti on yhdessä taivallettu.

45 v. mies
Koulun lehden toimittajana tein juttua uudesta palvelusta nimeltään deitti.net. Vuosi oli 1997. Pikainen ilmoitus tuotti muutaman vastauksen. Yhden kanssa tuli juuri 15 vuotta naimisissa täyteen.

21 v. nainen
Vastauksia tuli parin viikon sisällä useita kymmeniä, mutta yksi vastaajista erottui selkeästi joukosta. Laiteltiin siinä noin viikon ajan sähköpostia ja ihmeteltiin kuinka samanlaisia ollaan. Sen jälkeen tavattiin. Kohta tulee kymmenes seurustelukuukausi täyteen.

32 v. mies
Laitoin imoituksen marraskuussa 2011, tositarkoituksella. Enpä olisi uskonut löytäväni ihanaa naista elämääni, jolla arvot kohdallaan. Tiesin löytäneeni jotain mitä olin luullut löytäneeni jo aikaa sitten, kolmessa viikossa asuimme yhdessä. Häitä tanssittiin 29.2.2012. Perheessä nyt kaksi koiraa ja kissa, vaimoni ja minä.

Young affectionate couple kissing tenderly on Christmas street

29 v. nainen
Vastasin miehelle, jonka yhteinen tapaaminen oli ja meni, toiset tapaamiset tuli ja meni. Jossakin vaiheessa rakastuin häneen. Ehkä tiesin silloin että hän sopii minun mieheksi. 1.1.2000 menimme kihloihin ja vieläkin olemme, tosin ilman yhteisiä lapsia.

42 v. mies
Löysin Deitti.netistä elämäni naisen viime vuoden lopulla. Nyt asumme yhdessä, syksyllä naimisiin ja yhteistä perheenlisäystä tuloillaan. En olisi ikinä uskonut, että näin kävisi. Kaikki vaan loksahti kohdalleen melkeinpä ensitreffeillä, kun olimme pari viikkoa ensin kirjoitelleet.

19 v. nainen
Olin aivan yksinäinen vegaani ja ehkä kärkäskin mielipiteiltäni. Kirjoitin puolifiilareilla tuntemuksiani ja mitä tapahtuikaan! Poikaystäväni on Parolan Panssariprikaatin Ylikersantti, kaikkea mitä inhosin… Rakkaus on sokeaa.

32 v. mies
Etsin Sitä Oikeaa monta vuotta, kunnes 30-vuotiaana löysin hänet Deitti.netistä. Nyt olemme naimisissa ja lapsikin on. Menetimme neitsyytemme toisillemme, eikä elämässämme tule olemaan muita seksikumppaneita kuin toisemme.

Closeup of couple making heart shape with hands

Lisää rakkaustarinoita voit lukea, sekä laittaa oman ilmoituksen esille Deitti.netissä. <3