Väestön jatkuva kasvu aiheuttaa myös kysynnän kasvua muun muassa lihalle. Tällä videolla näet millaista lihan massatuotanto todella on. Eläimillä ei ole lainkaan tilaa ja ne kärsivät lyhyen elämänsä aikana valtavasti.

Tällaisissa tehtaissa myös ihmiset voivat huonosti pitkien ja raskaiden työpäiviensä takia, eivätkä palkatkaan ole hyvät.

Tue suomalaista luomutuotantoa ja tilaa luomukana täältä: verkkokauppa.pajuniemi.fi/tuotteet

Taikuri viihdyttää yleisöä erilaisilla taikatempuilla ja muulla taikuudella. Taikoessa katsojille luodaan mielikuva eriskummallisista, jopa yliluonnollisista tapahtumista ja voimista.

Philippiineillä järjestettävässä kykyjenetsintäkilpailussa ”Pilipinas Got Talent”  nähtiin huikea esitys taikuruudesta.

Nuket ovat monelle lapselle tärkeitä leluja, sillä niiden kanssa on mukava jutella ja leikkiä. Monien mielestä ne ovat myös pelottavan näköisiä, sillä niiden silmät saavat aikaan kylmiäväreitä.

Tässä kuvakoosteessa näet muutaman pelottavan kuvan, jossa nukkejen ja lasten kasvot ovat vaihtaneet paikkaa. Kuvat ovat kuin pahimmasta kauhuelokuvasta.


Lähde: Buzzfeed

Ihmiset tekevät paljon hauskoja piloja lähimmäisilleen. Piloja tehdessä täytyy kuitenkin muistaa pitää järki päässä, eikä tehdä niistä liian hurjia.

Videolla mies tekee naisystävälleen hauskan ja onnistuneen sähköiskupilan. Aluksi nainen luulee tilannetta kavaksi, mutta tajuaa nopeasti tilanteen oleen tekaistu.

Venäläiset ovat tunnettuja tapahtumarikkaasta liikenteestään, ja netti on pullollaan siihen liittyviä videoita. Tälle 13 minuuttia kestävälle videolle on koottu parhaimmat ja pahimmat tapaukset Venäjän liikenteestä.