Ystävyys on asia, jota jokainen ihminen ja myös eläin kaipaa elämäänsä.

Rotu, sukupuoli, laji tai ulkonäkö eivät ole este eläinten väliselle ystävyydelle – tämä on asia, josta ihmisetkin voisivat ottaa opikseen.

Videolla näet ainutlaatuisia ystävyyssuhteita, jotka lämmittävät mieltä kummasti.

Ps. muista jakaa video parhaalle ystävälle!

Ihmiset eivät ole ainoita, jotka kokevat kovia mahdollisten tapaturmien ja onnettomuuksien aikana. Eläimet saavat ikävistä kokemuksista traumoja, jotka voivat vaikuttaa merkittävästi päivittäiseen elämään.

Mike Thawley työskentelee palomiehenä ja hän on ihmisten lisäksi pelastanut myös lukuisia eläimiä. Mike oli eräänä päivänä joutunut työpäivänsä aikana pelastamaan sairaan koiranpennun, joka oltiin sidottu ulos ja jätetty sateeseen. Kukaan ei ollut piitannut koiranpennusta ja se oli käytännössä oman onnensa nojassa.

Vastuullinen palomies ei kuitenkaan suostunut jättämään koiraa yksin. Mike tarjosi koiranpennulle ruokaa ja rakkautta, jota se kaipasi kipeästi.

Chunkieksi nimetty koiranpentu vietiin eläinten turvakotiin. Eläin oli kuitenkin todella masentuneen oloinen, kun Mike lähti pois paikan päältä.

Tarina ei kuitenkaan pääty vielä tähän, sillä Mike päätti adoptoida Chunkien perheensä luokse.

Voit katsoa koskettavan tarinan alapuolelta!

Eläimet kiehtovat ihmisiä aina pienistä lapsista vanhuksiin. Tämän vuoksi kaiken ikäiset rakastavat vierailla myös eläintarhoissa.

2-vuotias Isaiah oli vierailemassa Columbus Zoo -nimisessä eläintarhassa, kun hän tapasi karvaisen toverin. Pieni gorilla oli aluksi ihmeissään uudesta tuttavasta, joka tuli yllättävän lähelle.

Kamoli -niminen gorilla oli kiinnostunut 2-vuotiaasta Isaiahista ja ei mennyt kauaa, kun kaksikolla oli hauska leikki käynnissä.

Onneksi vanhemmat kuvasivat ainutlaatuisen hetken videolle.

Innostuneen koiran liikkeitä voi olla todella vaikea kontrolloida – jokainen koiranomistaja tietää varmasti tämän.

Osa koirista tottelee omistajiaan erinomaisesti, kun taas toiset eivät suostu edes istumaan alas. Oli miten oli – koirat ovat silti todella suloisia ja ihania karvaturreja, jotka tuovat suunnatonta iloa elämään.

Jack Russiel nimeltä Olly oli päässyt osallistumaan agility-kilpailuun ja koira oli todella innoissaan omasta suorituksestaan.

 

Kisa alkoi rajulla tavalla, kun Olly kaatui ensimmäiseen esteeseen. Itsevarma ja innokas karvaturri ei kuitenkaan antanut epäonnistumisen pilata koko esitystä.

Voit katsoa todella suloisen ja huvittavan videon alapuolelta!

Kissat ja koirat eivät tietenkään tule toimeen keskenään – näin ei kuitenkaan ole kaikissa tapauksissa!

Kissat ja koirat voivat tulla toimeen erinomaisesti, kunhan ne vain tottuvat toistensa seuraan.

Tällä videolla näemme millaista kissojen ja koirien yhteiselo on parhaimmillaan. Suloinen tilanne tapahtui, kun koiranpentu meni kissanpentujen viereen nukkumaan.

Suloista videota on katsottu yli 2 miljoonaa kertaa ja ei ole epäilystäkään siitä, onko kaikilla sohvalla makaavilla karvaturreilla mukava olla.