On tiettyjä asioita, jotka eivät ikinä vanhene tai muutu tylsiksi – Disneyn on elokuvat ovat tästä hyvä esimerkki.

80 ja 90-luvulla syntyneet ihmiset eivät voi välttyä nostalgisilta kylmiltä väreiltä tätä videota katsoessa. Videoon on tiivistetty parhaita paloja Disneyn elokuvista, jotka vievät meidät ajassa taaksepäin lapsuuden muistojen keskelle.

Tämä Reddittiin ladattu kuva on saanut ihmiset erittäin tuskaiseksi. Kissan löytäminen on yllättävän vaikeaa. Kokeile pystytkö ratkaisemaan tehtävän.

Alla olevassa kuvassa on kissa, mutta missä?

1469100139

Löysitkö? Vastaus löytyy alempaa, mutta älä kuitenkaan luovuta liian helpolla!

Ja oikea vastaus on alla:

2

Onnistuitko ilman lunttaamista?

Ihmiset syntyvät lahjakkaiksi erilaisiin asioihin ja tällä tytöllä on selvästi musiikillisia lahjoja.

Tyttö eläytyy kuoron laulauessa upeasti ja alkaa toimia kapellimestarina, varastaen samalla koko shown. Video on kerännyt yli miljoona katselukertaa ja kykyjenetsijät ovat luultavasti jo ottaneet yhteyttä tytön vanhempiin.

Puolustusvoimien palvelusohjesääntö on muuttumassa, ja uusi ohjeistus ei enää velvoita varusmiehiä ja -naisia päiväpeiton taitteluun eli niin sanotun pinkan tekoon. Kasarmeilla tämän perinteen lakkauttaminen aiheuttaa pientä haikeutta.

Koiria jätetään edelleen aurinkoisella säällä autoon, vaikka asiaa on puitu ympäri internettiä ja sosiaalista mediaa.

Poliisi löysi autoon jätetyn pitbullin, joka oli henkihieverissä. Hetkeäkään epäröimättä konstaapeli rikkoi auton ikkunan ja veti koiran ulos autosta. Lämpöhalvauksesta kärsinyt koira vietiin varjoon ja sille tuotiin vettä.

Eläin selvisi tilanteesta onnella, sillä muutama minuutti pidempään autossa olisi saattanut johtaa koiran kuolemaan.