Kissa- ja koiravideot ovat ehdottomasti internetin suola. Ne ovat hauskoja, tunteikkaita ja tavattoman suloisia – oheiset tekijät ovat syy sille miksi niitä katsotaan miljoonia kertoja päivässä eri puolilla maailmaa.

Tällä videolla näet ihanan vauvan ja kissanpennun, jotka makoilevat yhdessä sohvalla. Vauva silittää kissanpentua ja pitää siitä hyvää huolta – vauvan lopettaessa kissa päästää pienen maukaisun ja pyytää lisää rapsutusta.

Videota katsoessa on vaikea olla herkistymättä!

Aina koittaa päiviä, jolloin ei jaksaisi millään lähteä töihin – lapsilla on joskus tai hieman useamminkin sama juttu, töiden sijalla on tosin koulu tai päiväkoti.

5-vuotias Mia on vihainen, sillä on joutuu menemään päiväkotiin. Isosisko yrittää samaan aikaan selittää pienelle tytölle, miksi päiväkoti on mukava paikka. Isosiskon keinot eivät kuitenkaan tepsi, sillä 5-vuotias tyttö on päättänyt ettei päiväkoti ole mukava paikka.

Pystytkö kenties samaistumaan tähän suloiseen tyttöön?

Lapset oppivat todella nopeasti kieliä, uusia harrastuksia ja asioita, joihin aikuisilta kuluisi huomattavasti kauemmin.

Yksi poikkeuksellisen lahjakkaista tapauksista on tyttö nimeltä Ella Dobler – tyttö on vasta 4-vuotias ja hän osaa tanssia tavattoman kauniisti.

Ella Dobler on nuoresta iästään huolimatta voittanut erään tanssikilpailun. Oheisella videolla pääset näkemään, kun tämä nuori lahjakkuus esiintyy lavalla.

Esitys sujuu kirjaimellisesti kuin tanssi, “Heaven On Earth” -kappaleen tahdissa.

Suurin osa meistä on lapsena esiintynyt “kykyjenetsintäkilpailussa” – tuolloin esiintyminen oli tavattoman jännittävää, mutta jälkeen päin katsottuna se kyllä kannatti!

11-vuotiaat pojat olivat päättäneet osallistua koulun “talent-kilpailuun” – he eivät kuitenkaan osanneet aavistaa, että koko koulu tulisi rakastamaan heidän esitystään. Pojat olivat pukeutuneet pieniksi vauvoiksi, jotka pystyivät tekemään huvittavia ja jopa akrobaattisia liikkeitä.

Taustalla soivat kappaleet rytmittivät esityksen erinomaisesti ja lopputulokselle on vaikea olla nauramatta!

Voit katsoa esityksen alapuolelta ja jakaa sen ystävillesi, joiden kanssa esiinnyit ala-asteella!

Karhut välttelevät yleensä ihmisiä parhaansa mukaan, mutta joskus ne saattavat uskaltautua asutuksen lähelle esimerkiksi silloin, kun ne haistavat ruoan. Kerran pihalta ruokaa löytänyt karhu palaa taatusti myöhemmin takaisin, sillä kukapa ei pitäisi ilmaisesta lounaasta?

Virginian haja-asutusalueella asuva mies oli väsynyt siihen, kun hänen pihansa oli joka aamu roskien peitossa. Syynä tähän oli karhu, joka tonki öisin roskiksia löytääkseen ruokaa.

Ihmisten lähellä aikaa viettävät karhut kesyyntyvät ajan kuluessa ja niistä voi tulla todellinen riesa – samaan aikaan ne voivat aiheuttaa myös vakavia vaaratilanteita.

Tämä mies ei jäänyt kuitenkaan toimettomaksi, sillä hän keksi erinomaisen tavan, jolla karhu saatiin säikytettyä nopeasti pois.

Voit katsoa oheiselta videolta, millaiseen lopputulokseen mies päätyi!