Murrosikä eli puberteetti on ihmisen kehityksessä vaihe, jossa saavutetaan sukukypsyys ja ihmiselimistö kehittyy biologisesti aikuiseksi. Fyysinen murrosikä alkaa tavallisimmin 9–14 vuoden iässä.

Tämä video käy läpi murrosiän eri vaiheet erittäin nopeassa tahdissa. Aluksi pojan kroppa alkaa kasvamaan ja muutamien sekuntien jälkeen hän on jo naisten kimpussa.

Oliko sinustakin lapsena hauskaa pyöritellä hulavannetta? Nykyään sitä käytetään myös usein voimistelussa ja liikunnassa, tarkoituksena saada kiinteämpi vatsa. Videolla esiintyvälle miehelle ei pelkkä hulavanne riittänytkään, vaan päätti pyörittää vartalollaan 45 kiloa painavaa rengasta ja teki samalla uuden maailmanennätyksen.

Ensimmäistä kertaa järjestettävä urbaanin musiikin festivaali Hustle HKI siirtyy Suvilahden alueelta Helsingin keskustaan. Uusina tapahtumapaikkoina nähdään The Circus sekä Henry’s Pub! Sisätiloissa järjestettävä tapahtuma poistaa myös nyt festarikansan vihaaman sateen haitat, viikonlopulle oli nimittäin luvattu Forecan mukaan pientä vesisadetta.

Kaikki ulkomaalaiset artistikiinnitykset esiintyvät muuttuneesta tilanteesta huolimatta normaalisti. The Circucksen lavalle nousevat Grammy-voittaja Miguel, vaihtoehtohiphopin ykkösnimi Danny Brown, Diplon signaama Riff Raff, eteläräpin superlupaus Big K.R.I.T. sekä vanhemman koulukunnan tyyliä edustava Action Bronson.

Kotimaisiakin nimiä riittää, sillä mm. Teflon Brothers, JVG, Asa, Raappana sekä Sini Sabotage tulevat esiintymään festareilla.

Suvilahteen lunastetut liput käyvät sellaisinaan The Circukseen ja Henry’s Pubiin. Tänä viikonloppuna järjestettävä tapahtuma on suuri helpotus niille jotka ovat toivoneet räppifestaria Helsinkiin.

Lippuja voit ostaa Lippupalvelusta tai Tiketistä!

5-Vuotias tyttö oltiin siepattu omalta kotipihaltaan ja häntä etsittiin ympäri kaupunkia. Onneksi valppaana olleet nuoret pojat olivat huomanneet tytön istuvan auton takapenkillä. Nuorukaiset lähtivät seuraamaan hitaasti ajavaa autoa pyörillään ja yhtäkkiäå sieppaaja päästi tytön menemään.

Rikollista ei ole vielä saatu kiinni, mutta poliisi tekee kovasti töitä löytääkseen hänet.

Sitruunamehusta noin 5 % on sitruunahappoa joka antaa sille kirpeän maun, sen vuoksi sitä harvoin syödäänkään sellaisenaan. Pienet lapset ovat tottuneet mietoihin makuihin ja siksi sitruunan maku saattaakin hieman yllättää. Tällä videolla vauvat maistavat sitruunaa ensimmäistä kertaa elämässään ja ilmeet ovatkin sen mukaisia!