Olet varmasti joskus kuullut huippusuositun ysärihitin ”What Is Love”. Tällä videolla klassikkokappale tulkitaan 50-lukulaisittain täysin uudella tavalla. Kevätaurinko ja tämä biisi saa jokaisen tanssijalan vipattamaan ja hymyn nousemaan korviin!

Me kaikki tiedämme, että yksinäisyys ei tunnu mukavalta. Monet vanhukset joutuvat kokemaan sitä päivittäin elämässään. Seattlessa päätettiin kokeilla mitä tapahtuu, kun 125 lasta asuvat yhdessä hoitokodin vanhusten kanssa.

Tilanteessa jokainen voittaa, sillä ikäihmisten elämä ei ole enää niin tylsää ja lapsetkin saavat paljon iloa elämäänsä. Idea on lähtöisin Japanista. Katso itse videolta, miten onnellisilta siinä kuvatut ihmiset näyttävät!

 

Käsillä pystyy luomaan ihmeellisiä asioita, mutta upeat lopputulokset ovat usein tuhansien harjoittelutuntien takana.

Cuong Nguyen piirtää upeita muotokuvia, jotka alkavat haaleilla hahmotelmilla.

Tällä videolla näemme nopeutettuna kuvaton piirrosprosessin ja lopussa moni joutuu hieraisemaan silmiään ja toteamaan itselleen: ”Tuliko siitä oikeasti noin hieno!?”

Katso video alapuolelta!

Syöpää sairastavilla ihmisillä ei välttämättä ole hiuksia, sillä ne ovat pudonneet rankkojen hoitojen aikana. Jon päätti auttaa syöpää sairastavia lapsia, lahjoittamalla heille hiuksensa.

Mies kasvatti hiuksiaan 3 vuoden ajan, jonka jälkeen hän meni paikalliseen parturiin, jossa tukka ajettiin pois. Hiukset olivat ehtineet kasvaa kolmen vuoden aikana 30 senttimetrin pituisiksi.

Katso videolta, miltä mies näyttää hiustenleikkauksen jälkeen!

Louisa Johnsonin upea tulkinta Michael Jacksonin klassikkokappaleesta on kerännyt yli 42 miljoonaa katselukertaa. Suosio on kuitenkin ymmärrettävää, sillä naisen veto on varmasti yksi parhaista koko X Factor -historiassa. Vasta 17-vuotias nuorukainen voitti vuoden 2015 X Factor -kilpailun ja on tämän jälkeen saanut jatkaa musiikkiuraansa ahkerasti.

Lopussa Louisa puhkeaa kyyneliin, kun hän saa yleisöltä ja tuomareilta rakastavaisen vastaanoton.