Oletko koskaan miettinyt, miltä tuntuisi jättää kaikki ja asettua elämään pieneen mökkiin keskelle ei mitään? Saksalainen Jannik Obenhoff on vasta 16-vuotias, mutta jättää meidät sanattomaksi huikeilla valokuvillaan. Rakastamme erityisesti otoksia, joissa Obenhoff makaa pikkuisen telttansa sisällä ja näemme vilauksen majesteettisista vuorista.

 

Neljä vuodenaikaa ovat mieletön asia ja sen kuvaa hyvin tämä heinäkuun lopussa kuvattu video. Kokkolassa nähtiin raju raekuuro, jonka myötä maa peittyi melkein valkoiseksi. Vielä on kesää jäljellä!

Virginiassa Ashburnissa kuvattiin vaikuttava klippi ukkosesta. Hidastetulta videolta pystyy hienosti seuraamaan, miten valo halkaisee taivaan. Todellinen osoitus luontoäidin voimasta, jonka esityksiä katsellessa ihminen usein tuntee olonsa todella pieneksi.

Juhannus on keskikesän juhla, jolloin toivoo eniten koko vuodessa, että olisi hyvä sää. Sääennusteen mukaan tulevana viikonloppuna lämpöä riittää t-paitakeleihin asti, mutta sateisiin on silti varauduttava.

Luontovalokuvaaja Markus Kiili on kuvannut useita pysäyttäviä videoita revontulista. Hän lisää niihin klassista musiikkia saadakseen aikaan erittäin taianomaisen lopputuloksen. Tämä video on kuvattu Kuertunturilla, Äkäslompolossa. Pysähdy hetkeksi ja rentoudu kauniita maisemia katsellessa.