Koiran valokuvaaminen ei ole mikään helppo tehtävä. Vaikka kaverin saisi istumaan paikalleen, se ei hyvin suurella todennäköisyydellä tajua katsoa kameraa kohti. Tämä loistava keksintö muuttaa kaiken.

Kyseessä on Jason Hernandezin idea niin sanotusta selfie-pallosta, joka kiinnitetään puhelimeen laitettavaan härpäkkeeseen. Näin siis koira (tai ainakin pallohullukoira) tuijottaa intensiivisesti kameraa. Lopuksi pallo tietysti heitetään palkinnoksi, joten koirallakaan ei ole tylsää, vaikka se joutuukin istumaan hetken paikallaan. Jason kerää tällä hetkellä idealleen rahaa Kikstarterissa.

Valokuvaaminen saa ihan eri ulottuvuuden koirankin mielestä.

“Otetaan taas selfieitä!”

“Jes, parasta ikinä!”

Ja tässä tuloksia:

Nerokasta!

Lähde: poochselfie.com / kikstarter.com / Facebook / Instagram

Roo on vuoden ikäinen kultainennoutaja. Sen nykyinen omistaja pelasti koiran huonoista oloista. Roolla ei ollut koskaan ollut leluja tai mitään muutakaan, mitä se olisi voinut pureskella tai millä leikkiä. Lisäksi se oli aliravittu ja elänyt koko elämänsä häkissä.

Nyt Roo pääsee eläinkauppaan valitsemaan ihan itse elämänsä ensimmäisen lelunsa. Ja mitä se valitsee… Voi ihanuus.

Se tunne, kun ostat kissallesi kalliin uuden pedin, mutta se valitseekin mieluummin pahvilaatikon nukkumapaikakseen… Ja siinä on vain yksi esimerkki, miten toimii kissan logiikka. Nämä 30 kuvaa paljastavat, miten kissa näkee maailman.

1.

Lähde

2.

Lähde

3.

Lähde

4.

Lähde

5.

Lähde

6.

Lähde

7.

Lähde

8.

Lähde

9.

Lähde

10.

Lähde

11.

Lähde

12.

Lähde

13.

Lähde

14.

Lähde

15.

Lähde

16.

Lähde

17.

Lähde

18.

Lähde

19.

Lähde

20.

Lähde

21.

Lähde

22.

Lähde

23.

Lähde

24.

Lähde

25.

Lähde

26.

Lähde

27.

Lähde

28.

Lähde

29.

Lähde

30.

Lähde

Via Bored Panda

Pieni ketunpoikanen oli jäänyt kiinni jalkapallomaalin verkkoon. Poikanen oli paniikissa yrittänyt pyristellä siitä irti, mutta takertui kiinni vain pahemmin. Lopulta naru oli niin kireällä sen raajojen ympärillä, ettei ketun jaloissa kiertänyt enää kunnolla veri.

Onneksi ohikulkija soitti paikalle äkkiä apua ja poikanen pääsi irti. Se oli kuitenkin niin shokissa ja pahasti takertunut, ettei pennun jalat toimineet kunnolla. Pelastaja hieroi niitä, jotta veri alkoi taas kiertämään ja lopulta poikanen pääsi juoksemaan paikalta pois.

Pig-koira on ainutlaatuinen. Sen kaltaisia koiria esiintyy vain noin yksi miljoonasta – harvoin edes sitäkään. Pigistä erikoisen tekee se, että sen ruumiinrakenne on erilainen kuin muilla koirilla. Sillä ei ole kaulaa, eivätkä sen jalat ole oikeassa asennossa.

Peloissaan ja nälissään oleva Pig-koira löydettiin emonsa hylkäämänä keskeltä metsää. Sen löytäjä vei koiran välittömästi eläinlääkäriin, missä se haluttiin lopettaa. Tässä vaiheessa Pigin löytäjä ja pelastaja Kim Dillenbeck astui esiin. Kim kielsi eläinlääkäreitä lopettamasta koiraa, sillä hänen mielestään eläimen erilaisuus ei ole syy tappaa sitä. Kim adoptoi koiran.

Hetkeä myöhemmin Kim vei koiransa eläinlääkäriin kunnon tutkimuksiin. Siellä katsottiin, olisiko koirasta onnelliseksi eläjäksi. Useiden röntgenkuvien ja tutkimusten jälkeen lääkäreillä oli Kimille iloisia uutisia – koira pystyisi elämään ihan normaalia elämää. Pig ei tulisi kärsimään sen epämuodostuneesta ruumiinrakenteesta sen kummemmin, paitsi sen kävelytyyli saattaisi olla alussa hieman horjuvaa.

Kimillä oli ollut entuudestaan jo koiria, ja hän oli hyvin kokenut koirien kasvatuksessa. Hän tiesi pystyvänsä antamaan Pigille hyvän elämän.

Pieni Pig-koira löydettiin metsästä peloissaan ja nälissään.

Kim huomasi heti, että koira on hieman erilainen…

… mutta hän piti koiran puolia, eikä antanut eläinläkäreiden lopettaa sitä.

Röntgenkuvissa selvisi, että koiralta puuttuu kaulanikamat, ja sen raajat ovat hieman väärässä asennossa…

… mutta eläinlääkärit sanoivat, ettei sen pitäisi haitata koiran elämää.

Pig kerää paljon katseita ulkona, ja Kim joutuu usein syyttelyiden kohteeksi. Joidenkin mielestä koira pitäisi tappaa.

Omistaja ei halua välittää ilkeistä kommenteista…

… sillä vieraat ihmiset eivät tiedä, että Pig on oikeasti todella iloinen ja terve veijari erilaisuudestaan huolimatta.

Pig on täydellinen juuri sellaisena kuin se on.

Lähde: Facebook