Ihmiset, jotka eivät pidä sänkynsä petaamisesta ottavat tämän uutisen varmasti innolla vastaan. Sängyn petaamatta jättämisellä on nimittäin hygieenisiä terveysvaikutuksia, kirjoittaa New Zealand Herald.

Miksi? Kun nukumme öisin, meistä irtoaa hikeä ja nahanpalasia, jota pölypunkit käyttävät ravinnokseen. Pölypunkkeja voi olla yhteensä jopa 1,5 miljoonaa yhdessä sängyssä.

Kun petaamme sängyn, jätämme ötökät peiton alle, jossa ne saavat rauhassa herkutella kuolleita ihonpalasia, sekä nauttia kosteudesta. Kun sängyn jättää petaamatta, suurempi osa yöllä erittämistämme asioista altistuu valolle ja hapelle.

”Punkit tarvitsevat kosteutta elääkseen. Kun peiton ja tyynyn jättää levälleen, niin kosteus häviää sängystä, joka saa punkit kärsimään nestehukasta. Tämä lopulta johtaa punkkien kuolemaan.”, kertoo Stephen Pretlove Kingstonin yliopistosta.

Uutinen on siis loistava ihmisille, jotka eivät jaksa aamuisin pedata sänkyään!

Via: www.nzherald.co.nz

Kuvat: Fotolia

Kaikki, joilla on koira tietävät miten koira riemuitsee, kun se näkee omistajansa pienen tauon tai pelkän työpäivän jälkeen. Videolla esiintyvää tilannetta ei kuitenkaan ennen ole tullut vastaan.

Casey-koiran omistaja Rebecca oli  poissa 2 vuotta, koska hän oli töissä Sloveniassa. Kun koira tapaa naisen 2 vuoden tauon jälkeen eläin on lievästi sanotta riemuissaan. Koira itkee ilosta ja pyörii omistajansa sylissä niin vauhdikkaasti, että se pyörtyy hetkeksi.

Rebecca vei koiransa varmuuden vuoksi eläinlääkäriin tutkittavaksi. Nainen näytti heille videon, mutta eläinlääkärit sanoivat, että koira yksinkertaisesti oli niin innoissaan, että se pyörtyi.

Harvat eläimet maailmassamme ovat yhtä majesteettisen näköisiä, kuin hevoset. Niiden koko, sekä vahva ja ylväs olemus tekevät moniin lähtemättömän vaikutuksen erityisesti, kun niillä on pitkä ja upea harja.

”Frederik the Great” on 9-vuotias hevonen, joka kuuluu friisiläiseen hevosrotuun. Frederik on kotoisin Hollanista, mutta se kuljetettiin nuorena Yhdysvaltoihin. Frederik on ulkonäöltään todella harvinainen hevonen ja se on voittanut lukuisia palkintoja mielettömän olemuksensa vuoksi.

Yleensä 12-vuotiaana leikitään vain kavereiden kanssa ja ei vielä tiedetä, mitä halutaan tehdä aikuisina. Sitä valinnanvaikeutta ei kuitenkaan ole tällä lahjakkaalla laulajanuorukaisella.

Jimlord Garcia on vasta 12-vuotias poika, mutta hänen äänensä on ihanaa kuunneltavaa. Poika on alkanut saamaan julkisuutta Youtubessa ja toivottavasti hänestä kuullaan lisää vielä tulevaisuudessa.

Tämä kaunis laulu kertoo rakkaudesta ja siitä, kuinka mies on rakastaa naista pienistä vaikeuksista ja vastoinkäymisistä huolimatta.

 

Nainen alkoi huolestua, kun metsästä kuului koiran haukkumista yli kahden tunnin ajan. Tämän seurauksena hän päätti soittaa eläinpoliisin paikalle katsomaan, mistä on kyse.

Poliisi löysi koiran metsässä olevasta kuilusta. Koiran luona oli myös jotain muuta.

Koiran vieressä oli hylätty kissanpentu. Koira olisi voinut poistua paikalta milloin vain. Se kuitenkin valitsi auttaa kissaa, yrittämällä haukkua paikalle apua.

Nopeasti saatiin myös selville, että koira oli adoptoinut kissan itselleen. Se oli pessyt, suojellut ja pitänyt huolta siitä useita päiviä. Koirapoliisi otti molemmat eläimet mukaan eläinkotiin, sillä ne eivät halunneet erottaa kaveruksia toisistaan.


Kissan ja koiran tarina lähti leviämään ja hetken kuluttua pariskunta adoptoi kaverukset kotiinsa.

Kissa ja koira saivat nimekseen Kate ja Goldie. Tänä päivänä Goldie-koira toimii edelleen kissan ”äitinä”, niin kuin se teki jo metsässä huolehtiessaan avuttomasta kissanpennusta.

Via: Newsner
Kuvat: Facebook.com