Tatuoinneilla on yleensä tarkoituksena olla jokin sanoma liittyen esimerkiksi läheisiin tai mottoihin. Tatuointia ottaessa kannattaa kuitenkin miettiä tarkkaan, jottei muutamien vuosien jälkeen ala katumaan leimaansa.

Mikäli haluat ottaa tatuoinnin, sinun tulisi olla aivan varma siitä mitä haluat. Monet ihmiset erehtyvät ottamaan hetken päähänpiston vuoksi tatuoinnin, joka on ihossa vielä vanhanakin. Eniten mokia sattuu humalassa, jolloin estot ovat pienemmät.

Tässä kuvasarjassa on esiteltynä mitä kummallisimpia tatuointeja, joita ihmiset ovat itseensä ottaneet:

WTF Tattooes (1)

WTF Tattooes (2)

WTF Tattooes (3)

WTF Tattooes (4)

WTF Tattooes (5)

WTF Tattooes (6)

WTF Tattooes (7)

WTF Tattooes (8)

WTF Tattooes (9)

WTF Tattooes (10)

WTF Tattooes (11)

WTF Tattooes (12)

WTF Tattooes (13)

WTF Tattooes (14)

WTF Tattooes (15)

WTF Tattooes (16)

WTF Tattooes (17)

WTF Tattooes (18)

WTF Tattooes (20)

WTF Tattooes (21)

WTF Tattooes (22)

Lähde: Oddstuffmagazine

Monet papukaijat oppivat puhumaan helposti, kun niitä jaksaa opettaa. Tämä musikaalinen lintu viheltelee ja jammailee ”Always look on the bright side of life” -kappaleen tahdissa.

Jess Greenberg on muusikko, joka lisää soittovideoita Youtubeen. Nainen on saanut huimaa suosiota hyvästä lauluäänestä ja soittotaidoista. Kaikki ei kuitenkaan lopu siihen, sillä nainen on myös erittäin seksikäs, joka tekee hänestä monen miehen unelman.

Seuraa naista Facebookissa: www.facebook.com/pages/Jess-Greenberg

Netissä on paljon videoita, joissa asefanaatikot esittelevät aseitaan tajuamatta, että ne ovat ladattuina. Onneksi tämän videon mies tajusi olla osoittamatta haulikkoa itseensä päin.

Jos et jaksa kuunnella alkuselostusta, kelaa kohtaan 2:45!

”Rambo The Parkour Cat” nimellä tunnettu kissa osaa tehdä hienoja hyppyjä ja temppuja. Videolla omistaja asettaa kissan lelun korkealle hyllylle, eikä mene paljon aikaa kunnes kissa on jo saanut lelunsa takaisin.