Pentatonix-kvintetti on saavuttanut suurta suosiota viime vuosina – eikä ole vaikeaa ymmärtää miksi kun katsoo tämän huikean tulkinnan “Mary, Did You Know?”-kappaleesta. Luolaan sijoittuva video on suorastaan henkeäsalpaava. Ota mukava asento ja valmistaudu kylmiin väreisiin!

Lähde: Newsner

Naamiaiset tulossa ja asun kokoaminen jäi taas viime tinkaan? Ei hätää! Tämä upea, hätkähdyttävä ja hiukan häiritsevä meikki on taattu katseenkääntäjä joka bileissä. Katso videolta, miten Roxxsaurus -niminen Youtube-käyttäjä loihtii itselleen Halloweenin oudoimman meikin.

Optiset illuusiot ovat internetin suosikkisisältöä, eikä ihme. Yleensä ne saavat katsomaan asioita uudestaan ja eri kulmista, mutta tällä kertaa näköharha on hyvin yksinkertainen. Katso alla olevaa kuvaa ja kerro meille, mitä näet siinä? Kiiltävät reidet? Katso uudestaan..

 

 

Vastaus: Olisiko jalkoihin kuitenkin sivelty vain valkoista maalia?

Kevin Skinner oli jäänyt työttämäksi, jonka seurauksena hän päätti osallistua X Factor -kilpailuun. Tuolloin ohjelmaa oli tuomaroimassa David Hasselhof, joka on toiminut tänä päivänä tuomarina myös Talent Suomi-kilpailussa. Aluksi kananpyydystäjälle naurettiin, kun hän paljasti ammattinsa. “Kuinka paljon olet pyydystänyt elämäsi aikana kanoja” -kysymys sai yleisön repeämään nauruun.

Kevin kuitenkin piti pokkansa ja aloitti esityksensä, jonka jälkeen kukaan ei enää nauranut. Kevin Skinnerillä on uskomattoman kaunis ja karhea ääni, joka sai tuomariston lähes kyyneliin.

Katso upea esitys yläpuolelta! 

 

Koirille tulee joka aamu se hetki, kun täytyy vain päästä ulos lenkille. Tällöin uninen omistaja pitää myös luonnollisesti herättää. Herättämisen keinoina toimivat usein nuoleminen, tassulla tökkiminen tai peiton pois vetäminen.

Nämä koirat keksivät kuitenkin vielä paremman tavan, jonka avulla myös koko naapurusto saa ihanan aamuherätyksen.

Katso huvittava ja suloinen video alapuolelta: