Marquese Scott osaa tanssia häkellyttävän taitavasti. Miehen liikkeet ovat niin sulavat, että niitä on vaikea uskoa todeksi. Videota katsoessa näyttää siltä, kuin mies leikkisi painovoiman kanssa, mutta todellisuudessa tanssitaidot ovat vuosien rankkojen harjoitusten tulos.

Kappale: Pumped Up Kicks – Foster The People
Seuraa miestä Twitterissä: https://twitter.com/officialwhzgud


Easton niminen lapsi menettää videolla ensimmäisen maitohampaansa sitomalla narun radio-ohjattavaan autoon. Hetken kuluttua poika painaa kaasua ja hammas irtoaa helposti.

Jättisuosioon noussut Psy esiintyi eilen Ellen Degeneres Showssa. Korealainen artisti tuli sisään tyylillä, yleisön hurratessa.

Muina vieraina olivat Simon Cowell ja Britney Spears, joista jälkimmäinen pääsi opettelemaan Ganganm Styleä.

Ellen Degenereksen kehottaessa Britneytä ottamaan korkokengät pois, Psy kertoo että Gangam Stylen ideologia on pukeutua tyylikkäästi ja tanssia kliseisesti.

Jason Latimer nimettiin juuri maailman parhaaksi taikuriksi. Nyt hänen tekemä temppu läpinäkyvillä kupeilla on saanut monet miettimään päänsä puhki.

Onko taikuutta olemassa sittenkin?

Tomorrowland on Belgiassa järjestettävä musiikkifestivaali mitä pidetään yhtenä maailman parhaista festarina. Tänä vuonna Tomorrowlandissa esiintyi mm. Skrillex, Avicii ja Swedish House Mafia.