Leipomisessa parasta on lopputulos ja sen todistaa täydellisesti tämä reseptivideo. Katso kuinka mies leipoo kerrassaan uskomattoman kuppikakun, leivos maistuu purkalta ja näyttää diskolta. Koko komeuden kruunaava liivatteesta valmistettu kimalteleva “purkkapallo” on häkellyttävä ilmestys. Katso video ja hämmästy!

Taide on parhaimmillaan tajuntaa ja mieltä muokkaavaa katseltavaa, johon ei kyllästy pitkälläkään aikavälillä. Kun James R.Eads alkoi piirtää erilaisia kuvia mielensä syövereistä, hän ei arvannut, että saisi pian nähdä ne liikkuvina. Chris McDaniel otti yhteyttä mieheen ja halusi tehdä tämän taiteesta animaatioita. Klikkaa alla olevia kuvia niin näet upean yhteistyön lopputuloksen!

 

Lähde: Bored Panda

Harvardissa saatiin nähdä upea kitaraesitys, jonka Amin Toofani järjesti. Mies aloitti esityksensä “epävarmasti”, soittamalla kitaraa väärinpäin.

Esitys koki kuitenkin täyskäännöksen, kun Amin käänsi kitaransa “oikein päin” ja alkoi soittamaan erittäin nopeasti ja rytmikkäästi. Mies käytti hienosti hyödyksi käsiään ja kuulosti aivan siltä, kuin esityksessä olisi ollut rummutkin mukana.

Katso upea video yläpuolelta!

Nora on alle vuoden ikäinen jääkarhu, joka vastikään siirrettiin Columbuksesta Oregoniin.

Oregonin eläintarhan työntekijät halusivat toivottaa jääkarhun sydämmellisesti tervetulleeksi. He keksivät ostaa eläimelle muovialtaan, joka on täytetty jääpaloilla.

Eläimen reaktio on tavattoman suloinen, kun se näkee uuden uima-altaansa.

Optiset illuusiot ja kuvat ovat tänä päivänä erittäin yleisiä sosiaalisessa mediassa leviäviä haasteita.

Kokeile, pystytkö ratkaisemaan tämä arvoituksen…

Pystytkö löytämään kuvaan piilotetun kolmannen ihmisen?

1474984935

Vastaus löytyy alempaa…

 

Vastaus löytyy alempaa…

 

Vastaus löytyy alempaa…

1474984971

Jaa haaste kaverillesi!