Jouluna keräännytään yhteen rakkaiden kanssa, syödään hyvin ja vietetään aikaa yhdessä. Valitettavasti tänäkin vuonna moni viettää joulua yksin ja ilman ruokaa.

Lontoossa sijaitsevan Shish-nimisen ravintolan kyltti on kerännyt hurjasti huomiota internetissä ja liikuttanut monia. Ravintolan tempaus on todellinen osoitus siitä, että joulua vietetään sydämellä eikä lompakolla.

”Ilmainen.

Kukaan ei syö yksin joulupäivänä!

Olemme täällä pitämässä sinulle seuraa.
Kolmen ruokalajin ateria kodittomille
12-18
Kaikki kodittomat ja vanhukset tervetulleita”

– Me vain autamme ihmisiä. Monet istuvat yksin kotona jouluna. Heidän ei tarvitse. He voivat tulla tänne pitämään hauskaa, sanoo Hasan Masud joka työskentelee ravintolassa Buzzfeedille.

Todella ihailtavaa toimintaa!

Lähde: Buzzfeed

Tässä tutoriaalissa loihditaan aivan uskomattoman näyttävät ja upeat glitterhuulet! Ihastuttava pronssin sävy on myös hyvän maun mukainen. Täytyy käydä glitterostoksilla kotimatkalla tänään!

Meikkaaminen on tarkkaa tiedettä ja varsinkin joulun aikaan meikit ovat erityisen kimalatavia ja upeita. Tällä videolla ryhmä meikkaajanoviiseja miehiä yrittää luoda toinen toistaan näyttävämpiä ilmeitä seuraten tutoriaaleja.

Joskus kutittaa niin paljon, että on pakko keksiä jotain ja äkkiä. Hevosella ei ole käsiä, joilla se voisi rapsuttaa esim pakaraansa, jonka seurauksena apu on löydettävä esimerkiksi aidasta. Videolla eläin pakittaa aidan luokse, mutta ei ilmeisesti heti tajua, että aitaa ei ole suunniteltu kestämään hevosen painoa.

Lopputuloksena aita menee rikki ja hevonenkin tuntuu hieman säikähtävän tilanteesta.

Meillä kaikilla on joskus tilanteita, joissa olisi kiva saada vähän leikkiseuraa. Tällä hetkellä netissä leviää video koirasta, joka keksi nerokkaan tavan viihdyttää itseään. Koira makaa pihalla ja heittää ”vahingossa” pallon kadulle, josta ohikulkijat heittävät sen aina sille takaisin.

Koira saa tämän avulla leikkiä koko päivän, vaikka sen omistajat eivät olekaan kotona.