Sterling Bartow oli kuvaamassa tallilla, mutta häntä piinasi tunne, että joku seuraa häntä. Kaikeksi onneksi vainoajaksi osoittautui maailman suloisin minihevosen varsa!

Nic -nimisellä miehellä ja hänen koirallaan on vähän erikoisempi harrastus. Parivaljakko nimittäin joogaa yhdessä ja tilannetta katsoessa naisten sydämet ovat kuin sulaa vahaa.

Tässä tuleekin seuraava pähkinä purtavaksi: kumpi on suloisempi – mies vai koira? 

Charles Dickensin kuolemattomin sanoin: ”Onko kissan rakkautta suurempaa lahjaa?”. Mikäpä siis ihanapi tapa juhlistaa tätä ystävyyttä, kuin kaunis tatuointi? Tässä 15 kaunista ja inspiroivaa tatuointia, joista varmasti voisi soveltaa tatuoinnin myös jostakin toisesta eläintoverista!

 

1.

 

2.

 

3.

 

4.

 

5.

 

6.

 

7.

 

8.

We’re all mad here… 🙂

 

9.

 

10.

 

11.

12.

Lähde: Bored Panda

Kodin ilmeen muuttaminen on hauskaa ja piristävää, vaikka muutos olisi pienikin. Tämän ihastuttavan varjostimen pystyy kuka tahansa askartelemaan edullisista tarvikkeista. Katso videolta ohje!

Joskus käy onni onnettomuudessa, kun hyväsydämiset ihmiset sattuvat kävelemään pulassa olevan eläimen ohitse.

Miehet eivät epäröineet hetkeäkään, kun he näkivät tämän kuolemaisillaan olevan kissanpennun nurmikolla. He kuljettivat eläimen lääkäriin, jossa sille annettiin rokotuksia ja ravintoa.

Lopussa on ihana katsoa, kuinka aluksi henkihieverissä ollut kissa on jälleen virkeä oma itsensä.