Miehillä elinajanodote on pienempi kuin naisilla, joka selittyy hyvin tässä kuvasarjassa. Kuvissa miehet maalailevat ja korjailevat erilaisia asioita erittäin huonoilla turvavälineillä.

Toivottavasti tämä saa miehet miettimään tekemisiään, sillä tälläiseltä heidän askartelunsa näyttää ulkopuolisten näkökulmasta:

1

2

3

4

5

6

7

8

9

Lähde: Beartales

Samankaltaisia videoita on netti pullollaan, mutta näihin ei vain koskaan kyllästy!  Tällä videolla nähdään 8 tapausta, missä ihmiset auttavat pulaan joutuneita eläimiä.

Naisilla on suuri vaikutus monissa asioissa. Tanskassa vapaaehtoiset naiset ovat lähteneet auttamaan poliisia pitämään kaahaajat kurissa. Videolla naiset seisovat yläosattomissa nopeusrajoituskyltit kädessään ja miehet jarruttavat välittömästi.

Nyt kaupungissa on kuitenkin toinen ongelma, sillä osa miehistä on pysähtynyt ihmettelemään tilannetta liian kauaksi aikaa, joka on aiheuttanut pitkiä ruuhkia.

Jotkut eläimet ovat hauskoja nähdessään oman peilikuvansa luullen sitä toiseksi eläimeksi. Usein tilanteesta syntyy pienimuotoinen taistelu eläimen ja peilin välillä.

Tälle videokoosteelle on saatu tallennettua huvittavat tilanteet kun eläimet hämmästyvät omaa peilikuvaansa.

Erilaisten ajoneuvojen tuunaaminen on monelle miehelle tärkeä harrastus. Myös ajoneuvoilla ajaminen vaikeassa ja samalla upeassa maastossa saa aikaan kylmiäväreitä.  2014 Polaris RZR XP1000 on hyvä esimerkki siitä millaisia ajoneuvoja ammatti mekaanikot ja tuunaajat voivat saada aikaan.

Tällä videolla näet kyseisen ajoneuvon, jossa on huimat 190 hevosvoimaa. Auto pystyy käytännössä liikkumaan missä vain ja tämän ansiosta se on jokaisen miehen unelma.

Videolla ajava kuski on ammattilainen, joten emme suosittele samanlaisen videon kuvaamista kotioloissa.