Moni ihminen saattaa luulla, että laulaminen on vaikeaa. Jos haluaa oppia laulamaan, täytyy vain omaksua laulajan tyyli ja olemus.

“Nigahiga” niminen Youtube -käyttäjä lisäsi videon, jossa hän matkii eri artistien laulutyylejä. Mies on itse ammattilaulaja, joten vinkit kannattaa ottaa vakavasti.

Tänä päivänä huvipuistot joutuvat rakentamaan entistä hurjempia laitteita vetääkseen puoleensa asiakkaita. Texasiin rakennettiin kuitenkin laite, joka on jotain ennen näkemätöntä.

SkyScreamer on laite ihmisille, jotka pitävät jännityksestä ja korkeista paikoista. Laite kohoaa 120 metrin korkeuteen, jonka jälkeen se alkaa pyörimään 70 kilometrin tuntivauhdilla.

 

Tiedostosi aina saatavilla ja varmasti tallessa pilvessä.

Sisarrakkauteen kuuluu sisarien välinen säikyttely ja pieni kiusaaminen. Tällä kertaa veli onnistui säikäyttämään siskonsa toden teolla pölyhuiskun avulla.

Saa nähdä milloin sisko lisää videon, jossa säikäytyksen uhriksi joutuu tällä kertaa hänen veljensä.

Venäjällä hurjia autovideoita ladataan päivittäin nettiin, sillä suurimmalla osalla ihmisistä on autoissaan kojelautakamera. Kojelautakamerat on asennettu autoihin, jotta pystytään jälkikäteen selvittämään ketkä ovat kolarin syntyessä syyllistyneet liikennerikkomukseen.

Tällä videolla mies ajaa rauhassa maantietä pitkin, kunnes karhu hyppää suoraan hänen autonsa eteen. Kovan törmäyksen jälkeen karhu lentää tien sivuun, jonka jälkeen se jatkaa matkaansa metsään.