Ei käy kieltäminen etteikö vanhemmuus olisi haastavaa. Sen lisäksi, että isät ja äidit puntaroivat päivittäin omia kasvatustapojaan, moni ulkopuolinen tuppaa usein osoittamaan syyttävällä sormella pienten lasten vanhempia.

Äidit keskittyvät joko liikaa uraansa tai sitten hemmottelevat lapsensa piloille. Vastaavasti isät taas patistavat pienokaisiaan liian innokkaasti urheiluharrastusten pariin tai muuten vaan odottavat lapsiltaan ylivoimaisia suorituksia.

Ei ole helppoa olla vanhempi. On kuitenkin muistettava, että sisimmässään jokainen vanhempi haluaa lapsellensa parasta ja oma lapsi on tärkeintä maailmassa. Tämä video on koskettava muistutus siitä, kuinka koskaan ei voi tietää mikä johtaa ihmiset tekoihin, joita he tekevät. Unohdetaan siis arvostelu, sillä jokaisella tarinalla on aina enemmän kerrottavanaan, kuin usein annetaan ymmärtää.

 

Harvoin näkee näin kaunista videota!

Ruotsalainen kaunoluistelija Johanna Östlund, näyttää luistelutaitojaan videolla, joka on kuvattu hylätyllä kaivoksella. Nainen liitelee jäällä joutsenen lailla, luomavan upeassa ympäristössä. Video on samanaikaisesti kaunis ja karu ja siinä yhdistyy hienosti taitoluistelun herkkyys ja kaivoksen salaperäisyys.

Poika oli löytänyt kaupasta mallikappaleena toimivan pianon. Innostuneena tästä hän meni kokeilemaan sitä. Poika halusi ilahduttaa soitollaan muita kaupassa olevia asiakkaita.

Pojasta löytyikin talenttia, sillä nuoresta iästään huolimatta hän soittaa todella taitavasti. Hänen ympärille kerääntyy ihmisiä kännyköineen kuvaamaan tätä uskomatonta esitystä.

Tällä tytöllä on ennennäkemätön taito. Hän osaa nimittäin kääntää kuulemansa sanat takaperin. Hänen ei tarvitse miettiä sanoja päässään sekuntia kauempaa, kun on jo sanomassa sitä takaperin.

Kaverukset kuvasivat tätä lahjakkuutta automatkalla. He sanovat satunnaisia sanoja, jotka tyttö kääntää väärinpäin. Tietysti tämä kaikki on ikuistettuna videolle, jotta muutkin voivat ihmetellä tätä taitoa!

bitelabs.org -sivusto haluaa antaa kaikille mahdollisuuden maistaa lempparijulkkistaan. Sivusto kertoo teknisestä lihanvalmistusprosessista, jossa pienen kudosnäytteen avulla viljellään suurempi määrä tietyn julkimon lihaa, josta sitten kypsennellään herkullista salamimakkaraa.

Alloverpress

“omnomnom julkkislihaa”

Bitelabsin sivuilla kerrotaan prosessista näin:
“We start with top-quality ingredients, and time-honored recipes for the creation of fine cured meats. We mix celebrity and animal meats, grown in house through a proprietary culturing process, into curated salami blends. Starting with biopsied myoblast cells, we grow our healthy, rich, meats in Bite Labs’ own bioreactors.

Our process yields high-quality, luxury protein, in a sustainable manner that eliminates the environmental and ethical concerns associated with traditional livestock production.”

Bitelabsin keksintö on hieman moraalisesti arveluttava ja tulee varmasti keräämään paljon keskustelua. Käykää tsekkaamassa Bitelabsin sivut ( bitelabs.org), jos halajatte lisää tietoa julkkislihasta ja pysyä projektissa ajan tasalla.

Ottakaa haarukat ja veitset valmiiksi esiin, kohta syödään hyvin!