Jokainen on varmasti kuullut ja nähnyt monta kertaa, että tupakkaa ei kannata polttaa. Monia ihmisiä tupakakoinnista varoittaminen myös ärsyttää, sillä loppujen lopuksi kyseinen tapa on jokaisen ihmisen omissa käsissä.

Tämän videon jälkeen ei varmasti tee mieli polttaa ainakaan vähään aikaan. Testissä mies poltti 400 tupakkaa itse rakentamansa järjestelmän lävitse ja lopuksi keitti liuoksen, joka oli muodostunut kyseisen prosessin aikana.

Lopulta kattilan pohjalla oli tummanruskeaa ja tahmeaa töhnää, joka oli erittäin ällöttävän näköistä.

Auton kojelautakamera on taas tallentanut uskomattomia näkyjä liikenteestä. Videon miehet näkivät takanaan tulevan moottoripyörän, jonka matkustajat tekivät jotain mikä ei välttämättä sovi moottoritielle.

Miehet antoivat moottoripyörän mennä ohi, jotta kojelautakamera pystyisi ikuistamaan tilanteen.

Kurvikas kaunotar Kate Upton on valittu maailman seksikkäimmäksi naiseksi ja tämän videon jälkeen ei tarvitse ihmetellä miksi.

21-vuotias kaunotar ponnahti viihdemaailman huipulle esiinnyttyään Sports Illustrated-lehden kansikuvassa vuonna 2011. Kaunotar on myös näytellyt pieniä rooleja elokuvissa.

Ei auta hippien peace-merkit tuomaan rauhaa tälle karvaturrille. Samantien, kun sormet sojottavat V-muodossa, kaveri hyökkää kohti. Taitaa kuvaajaakin vähän jännittää.

Teknologiajätti Microsoft maksaa Nokian matkapuhelinliiketoiminnasta 3,79 miljardia euroa ja patenttien lisensoinnista irtoaa 1,65 miljardia. Nokia järjestää toimintansa uudelleen siten, että jatkossa keskitytään verkkoyhtiö NSN:ään, kartta- ja tietopalveluihin ja teknologiakehitykseen.

Summa ei ole hirveän suuri, jos huomioi esimerkiksi sen, että Nokia maksoi kuusi vuotta sitten hankkimastaan paikannusfirma Navteqista enemmän, mitä Microsoft maksaa nyt koko puhelinbisneksestä. Suunta on tuona aikana ollut melko jyrkästi alaspäin, kuten Ylen infografiikasta voi lukea.

Tällä videolla näet mitä Hitler on mieltä kyseisestä kaupasta. Jymyuutinen ei selvästikkään miellyttänyt häntä.

Evästevalinnat