Kääpiömarmosetti on maailman pienin apinalaji, joka painaa vaivaiset 100-150 grammaa. Se on niin hurjan pieni ja suloinen, että se sulattaa hetkessä jokaisen sydämen.

Täällä Suomessa näitä voi nähdä esimerkiksi korkeasaaressa. Luonnossa ne elävät Etelä-Amerikan metsissä, missä ne syövät hyönteisiä, hedelmiä ja lehtiä.

Tällä videolla esiintyy kääpiömarmosetti nimeltä Ninita. Se tykkää hengata olkapäällä, syödä, kiipeillä ja leikkiä, mutta kaikkein eniten se tykkää siitä, kun joku harjaa sitä hellästi hammasharjalla. Voi että mikä ihanuus!

Maymo on energinen ja vetreä beagle, joka keksii tarvittaessa tekemistä itselleen. Sen omistaja tallensi salaa koiran puuhia ja teki niistä hauskan videon. Videolla näkyy myös Maymon pikkusisko Penny, joka vasta ottaa mallia isommiltaan.

Nainen kuuli autostaan omituista ääntä ja päätti ottaa selvää, mistä se oikein tulee. Kimeä maukumisen ääni tuli konepellin alta. Hän soitti palomiehet paikalle, jotka katsoivat mikä sisällä oli. Oliko siellä todella kissa?

Pienen operoimisen jälkeen palomiehet vetivät moottorista ulos kissanpennun. Kissa oli hyvässä kunnossa, vaikkakin vähän likainen. Naisen mukaan kissa oli ollut moottorissa ainakin kolme tuntia, minkä aikana auto on ollut myös käynnissä.

Jotkut koirat pääsevät ihan oikeaan työelämään. Esimerkiksi opas- ja poliisikoiria tarvitaan jatkuvasti auttamaan ihmisiä. Ne pitää opettaa palvelukseen jo nuorena, jotta ne oppivat hyvin tarvittavat asiat. Niillä on hyvin suuri vastuu ja tärkeä rooli alalla.

Ensimmäinen päivä töissä on aina niin hurjan jännittävä. Vähän sitä ollaan ihmeissään, että mitä nyt tapahtuu, mutta kyllä sieltä pian alkaa tulla ujoja hännänheilutuksia.

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Via: Buzzfeed

Kuka väittää, että kissat muka vihaavat vettä?

Enix-kissa rakastaa lämpimiä kylpyjä. Se tykkää uida kylpyammeessa ja ottaa sinne lempilelunsa mukaan – nimittäin pullonkorkin. Se on niin jännittävää ja kivaa, kun pullonkorkki kelluu veden pinnalla.

Se ei koskaan itse halua tulla pois kylvystä, vaan se pitää aina nostaa vedestä pois. Jos se oisi Enixistä kiinni, niin kylpyyn voisi jäädä vaikka asumaan.