Onneksi on niitä ihmisiä, jotka pystyvät, jaksavat ja haluavat tehdä jotain tällaista hypnoottisen kaunista meidän muiden iloksi.

Valokuvaaja Katka Pruskovalta meni yhteensä 730 tuntia tämän upean videon kuvaamiseen. Hän otti 7100 valokuvaa kotistudiossaan. Taustalla oli musta kangas ja kaksi led-lamppua. Ei mitään sen ihmeempä. Ja silti tulos on näin mieletön.

Jos luonnon ja sen liikkeen saisi pysäytettyä hetkeksi, se näyttäisi tältä.

Suomalainen luontokuvaaja Joni Niemelä keskittyy kuvissaan usein lähiotoksiin, metsän pieniin yksityiskohtiin. Hänen lumoavan kauniit ja herkät kuvat tuovat esiin luontomme kasvot ja persoonan. Tältä siis Suomi näyttää.

Kuvaaja: Joni Niemelä

Lisää upeita kuvia Jonin kotisivuilla: www.joniniemela.com

Ja Facebookissa: www.facebook.com/photographyjn

Nuori 14-vuotias Hunter Gandee on 7-vuotiaan Braden-veljensä sankari. Ei vain tämän tempauksen myötä vaan sen takia, että hän on jatkuvasti veljensä tukena. Bradenillä on nimittäin CP-oireyhtymä eikä hän ole koskaan pystynyt kävelemään ilman apuvälineitä.

Niinpä veljekset päättivät yhdessä kävellä viikonlopun aikana 64 kilometriä – Braden isoveljensä reppuselässä – kiinnittääkseen ihmisten huomion CP-vammaisten haasteisiin, joita he kohtaavat joka päivä. Uutinen tapauksesta levisi nopeasti.

Nyt jokainen ihminen ympäri maailmaa, joka on nähnyt, miten nämä kaksi veljeä huolehtii ja välittää toisistaan, on löytänyt itselleen oikeat supersankarit.

Perheensä hylkäämäksi tullut koira joutui asumaan kadulla. Se oli pahasti sairas ja nälkiintynyt.

Gideon-koira kärsi tulehduksista ja kovista kivuista. Se oli myös alipainoinen jatkuvan ravinnonpuutteen vuoksi. Onneksi koira ei joutunut olemaan kadulla muutamaa kuukautta enempää, kun sai vihdoin apua eläinjärjestöltä. Sille annettiin tarvittavia lääkkeitä ja huolenpitoa, eikä sitä meinannut tunnistaa samaksi koiraksi kuuden viikon hoitojen jälkeen.

Koiria sanotaan ihmisten parhaiksi ystäväksi, sillä koiraa uskollisempaa ystävää ei olekaan.

Isäntä oli opettanut koiraansa vartioimaan hänen polkupyöräänsä sillä välin, kun hän käy kaupoilla. Kun isäntä palaa takaisin pyörälleen, koira hyppää kyytiin ja antaa merkin, että matka voi jatkua!