Suuret ötökät eivät varmasti kuulu monen ihmisen lempiasioihin varsinkaan ravintolassa. Venäjällä nainen sai kokea ihanan yllätyksen, kun tarjoilija ilmestyi paikalle ja taikoi naisen kädelle torakan. Nainen ei ollut tempusta kuitenkaan yhtä innostunut.

Ensi kerralla ravintolaa valittaessa luultavasti kyseinen paikka ei tule ensimmäisenä mieleen.

Kiusaaminen on suuri ongelma kouluissa, sekä myös työelämässä ja siihen on erittäin vaikeaa puuttua. Nyt mieskaksikko päätti kokeilla kuinka kaduilla suhtaudutaan, kun ihmisiä kohdellaan epäoikeudenmukaisesti.

Tulokset olivat melko järkyttäviä, sillä kukaan ihmisistä ei juurikaan laittanut tikkua ristiin puolustaakseen kiusattua.

Netti on pullollaan videoita, jossa koirat tapaavat omistajansa uudelleen pitkän aikavälin jälkeen. Kuitenkin kyseiset videot jaksavat ilahduttaa aina uudelleen ja uudelleen, sillä koirien reaktiot ovat niin aitoja ja koskettavia.

Tällä videolla näet koiran, joka tapaa Afganistanista palanneen naisen useiden kuukausien tauon jälkeen. Koira käytännössä itkee onnesta.

Joillakin eläimillä ja ihmisillä rytmi näyttää olevan vain veressä. Videolla näet iloisen kazakstanilaisen koiran, joka tanssii paremmin kuin sen lajitoverit.

Tälle kaverille tulisi ehdottomasti antaa hieno esiintymislava, jossa se voisi esiintyä.

Jos tilanne ei mene suunnitellusti, ei kannata hätäillä ja hötkyillä.

Merijalkaväen sotilas kikkailee aseen kanssa ja heittää sen takaisin armeijatoverilleen. Valitettavasti kuitenkaan kaveri ei saa siitä koppia. Niinpä sotilas käy hillitysti hakemassa ohilentäneen aseen maasta, alkaa kikkailla sillä uudestaan, mutta päättää lopulta käydä ojentamassa ihan kädestä pitäen aseen takaisin sille, jolle se kuuluu.

Ja yleisökin uskaltaa jälleen hengittää.