Juomapelejä pelataan usein kaveriporukassa, sekä kotibileissä. Usein kuitenkin niiden säännöt unohtuvat ja joissakin peleissä ne ovat vain hirveän monimutkaisia. Tässä esittelemme kuitenkin yksinkertaisimman pelin, jossa kaikilla on hauskaa! Parasta pelissä on se, että voit istua rauhassa kavereidesi kanssa ja jutella mukavia samalla kun peli etenee.

1: Liimaa viikset televisoosi.
2: Juo, kun viikset osuvat naaman kohdalle.

Lähde: regginageorge

Haluatko kokeilla kotona? Tässä muutamia viiksimalleja:


Lähde: freemoustache.com


Lähde: freemoustache.com


Lähde: freemoustache.com


Lähde: freemoustache.com

…Ja ei kun juhlimaan, KIPPIS!

Tälle lyhyelle videolle on koottu kaikki Venäjän hurjimmat auto-onnettomuudet, jotka sisältävät läheltäpiti-tilanteita, sekä oikeita kolareita. Videota ei suositella heikkohermoisimmille.

Logitech on sveitsiläinen tietokoneiden oheislaitteita valmistava yritys. Logitech valmistaa laaja-alaisesti oheislaitteita eri alustoille, mukaan lukien PC, pelikonsolit, tietokoneiden ja MP3-soitinten kaiuttimet, matkapuhelinten handsfree-tuotteet, sekä web-kamerat, keskittyen kuitenkin enimmäkseen tietokoneiden oheislaitteisiin. Logitech on tunnetuin näppäimistöistä ja hiiristään.

Nyt Logitech on kehittänyt näppäimistön, jonka päälle voi kaataa esimerkiksi lasin mehua ja se ei ole siitä moksiskaan. Näppäimistön voi upottaa myös veden alle ja sitä voi huoletta pestä.

Tämä ei ole tyypillistä taidetta, jota näemme päivittäin.  Taiteilija Michael Hughes tekee nimittäin taiteensa käyttämällä matkamuistoja ja ”asettelemalla” ne tarkasti kuvaan. Jotkin kuvista näyttävät aivan oikealta turistinähtävyydeltä, vaikka kyseessä onkin muutaman sentin korkuinen matkamuisto.

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

18.

19.

20.

21.

22.

23.

24.

25.

26.

27.

28.

29.

30.

31.

32.

33.

34.

Katso lisää osoitteista: hughes-photography.eu / flickr

27. päivä heinäkuuta New Yorkissa tehtiin massiivinen pila, josta on nyt ladattu video nettiin. Brett Cohen niminen mies sai loistavan idean huijata tuhansia ihmisiä esittämällä julkkista Times Squarella.  Pila toimi mainiosti ja ihmiset halusivat kuvia Brettin kanssa ja lisäksi he sanoivat kuulleensa myös miehen singlen. Tämä testi osoitti kuinka nykyajan ihmisiä viehättää pop kulttuuri niin paljon, että oikeaa julkkista ei edes tarvita.

Brett pukeutui kuin tyypillinen julkkis, lisäksi miehellä oli mukana kaksi ”henkivartijaa”, assistenttia ja valokuvaajia. Miehen tullessa ulos rakennuksesta kuvaajat alkoivat ottaa miehestä kuvia ja suuri määrä ihmisiä kerääntyi katsomaan kuka henkilö oli kyseessä. Brett otti kuvan 300 ihmisen kanssa ja osa ihmisistä oli aivan täpinöissään.

Evästevalinnat