Piirtäminen vaatii paljon harjoittelua ja kärsivällisyyttä. Yleensä piirtäjät luonnostelevat piirrostaan kauan ennen kuin todellisen teoksen tekeminen alkaa.
Kim jung gi niminen artisti on todella lahjakas piirtäjä, joka aloittaa piirtämisen ilman suurempia luonnosteluja. Videolla mies tekee Japani -aiheisia piirroksia paperille.

Voit seurata miestä Facebookissa: www.facebook.com/superani

Kirahvit käyttäytyvät yleensä leppoisasti, mutta niiden ärsyyntyessä kannattaa pysyä kaukana. Tämän videon turistit olivat menneet safariautolla liian lähelle eläintä, joka loppujen lopuksi suuttui toden teolla.

Naiset olivat aivan kauhuissaan, mutta onneksi onnettomuudelta vältyttiin puolin ja toisin.

Rakkaus on asia, jota jokainen ihminen tarvitsee selviytäkseen elämässään. Joskus suhteet loppuvat alkumetreillä, kun taas jotkin kestävät useita vuosikymmeniä.

Tämän videon pari on ollut yhdessä 66 vuoden ajan ja videolla he laulavat kappaleen ”you are my sunshine” suoraan sydämestään.

Tiede kehittyy jatkuvasti ja myös erittäin vaikeita sairauksia, kuten syöpää vastaan on keksitty uusi hoitokeino. Videon tyttö oli sairastanut leukemiaa pienestä pitäen ja tauti oli iskenyt häneen uudelleen ja uudelleen useista hoitotoimenpiteistä huolimatta. Hänen vanhempansa pystyivät toivomaan enää ihmettä.

Ihme kuitenkin tapahtui, sillä tutkijat saivät selville HIV -viruksen tuhoavan syöpäsoluja erittäin nopeasti, jonka seurauksena ”varmaan kuolemaan” tuomittu tyttö parani kyseisen hoitokeinon avulla.

Opettajien tulisi hallita temput, joita he esittelevät oppilailleen. Joskus kuitenkin näyttämisen halu kasvaa liian suureksi, jonka seurauksena kokeet saattavat epäonnistua.

Sanonta: ”tulella ei saa leikkiä” pitää tässä tapauksessa hyvin paikkansa.