Äärimmäinen laiskuus on laji, joka pistää aivot työskentelemään tehokkaasti. Tarkoitamme tällä sitä, että aivojen täytyy tehdä kovasti töitä, jotta ne pystyvät kehittämään kaikista laiskimman tavan suorittaa tietty arkinen tehtävä tai kotiaskare.

Tämä kissa on tehnyt laiskuudesta todellisen taitolajin, sillä en nopeasti keksi mitään laiskempaa.

Slinky -niminen kissa ei jaksa kävellä rappusia, mutta se on kuitenkin keksinyt oivan tavan hivuttautua niitä pitkin alas.

Voit katsoa videolta kissan nerokkaan ratkaisun!

Voisi nopeasti kuvitella, että pieni apina pelkäisi tiikeriä kuollakseen. Näin ei kuitenkaan välttämättä ole, sillä joskus ketteryys ja älli toimivat paremmin kuin raaka voima.

Ihmisiä naurattanut video kertoo kahden tiikerin ja gibbonin “taistelusta.” Tiikerit eivät olleet vielä aivan täysikasvuisia, joten vihainen apina oli niille luultavasti aivan uusi tuttavuus.

Gibbonit ovat pieniä apinoita, joita elää vain Kaakkois-Aasian metsissä. Niiden pieni koko ei kuitenkaan tarkoita sitä, etteivätkö ne pystyisi puolustautumaan tiikereitä vastaan.

Voit katsoa todella huvittavan videon alapuolelta!

8-vuotiaan Marlyn isä ei ollut leikannut partaansa vuosiin. Tämä alkoi häiritä pientä tyttöä, jonka seurauksena hän ilmoitti isänsä Today Show -tv-ohjelmaan.

Isä on tukenut Marlya aina ja hän valmentaa muun muassa tyttärensä jalkapallojoukkuetta.

Ohjelman aikana Marlyn isälle tehdään täysin uusi lookki, jonka jälkeen tytär pääsee näkemään isänsä.

En olisi uskonut, että paksun parran alta paljastuu tällainen komistus!

Katso video alapuolelta:

Joulu on kohta täällä, tämä tarkoittaa sitä että joulupukit ja tontut alkavat kiertelemään ja tarkkailemaan lasten käytöstä. Joulupukkeihin voi törmätä ruokakaupoissa ja kaluste- tai elektroniikkaliikkeissä. Lapset tuntuvat olevan tilanteesta erityisen tohkeissaan, kun he pääsevät kertomaan joulupukille lahjatoiveensa.

Sophie Jo Riley törmäsi kauppareissullaan “joulupukkiin” ja vanhemmat päättivät kuvata jännittävän kohtaamisen videolle.

Roger Larck ei ollut saapunut kauppaan esittämään joulupukkia, mutta hän osasi eläytyä pienen tytön kysymyksiin kerrassaan hellyttävällä tavalla.

Tässä videossa on ehdottomasti oikeanlaista joulumieltä! Jaa video, jos Roger toimi mielestäsi ihanalla tavalla!

Paul Nicklen ja Sea Legacy -eläinsuojeluyhdistyksen kuvausryhmä saapui Kanadan Baffin -saarelle, jossa heitä odotti äärimmäisen surullinen näky. Kuolemaisillaan oleva jääkarhu yritti kulkea eteenpäin viimeisillä voimillaan.

“Me itkimme – kuvasimme ja itkimme samaan aikaan”, Paul kertoo.

Jääkarhu oli kuolemaisillaan nälkään ja se yritti kaikin keinoin etsiä itselleen syötävää. Tämä video on jälleen järkyttävä esimerkki siitä, mihin ihmisten teot pahimmillaan johtavat. Ilmastonmuutos etenee vuosi vuodelta nopeammin ja jääkarhujen elinalueet kapenevat nopeasti.

Kanadan lain mukaan jääkarhujen ruokkiminen on kiellettyä. Kuvaajat olisivat voineet antaa jääkarhulle ruokaa, mutta se olisi luultavasti kuollut myöhemmin.

“Haluan, että ihmiset ymmärtävät, miltä ilmastonmuutoksen aiheuttamat vaikutukset näyttävät todellisuudessa”, Paul toteaa.