Rullaluistelu on suosittu liikuntaharrastus kaiken ikäisille ihmisille. Harrastajille on myös erilaisia kilpailumuotoja, esimerkiksi maratonluistelu. Rullaluistelu on yleinen liikuntamuoto joka puolella maailmaa, ja Suomessa se nousi suosituksi 1990-luvun puolivälissä. Alkuinnostuksen jälkeen määrä on vähentynyt hieman, mutta aktiiviharrastajat ovat pitäneet lajia yllä.

Tällä videolla nuoret näyttävät uskomattoman osaamisensa rullaluistelun parissa. Heidän pujottelutaitonsa ja sulava liikkuminen ovat vaatineet varmasti monen vuoden harjoittelun.

 

Kehonrakentajat näyttävät erittäin voimakkailta, mutta todellisuudessa tilanne saattaa olla toinen. Videolla näet, kun kädenväännön ammattilainen nöyryyttää bodaria suuren yleisön edessä.

Penkkipunnerruksessa kädenvääntäjä olisi kuitenkin varmasti hävinnyt…

 

Ben Lapps on ohiolainen muusikko. Jo 19-vuoden iässä Ben on julkaissut 3 albumia, esiintynyt sadoissa konserteissa sekä saanut yli 10 miljoonaa fania Youtubessa. Benin kitaransoitto on saanut paljon kansainvälistä huomiota, joka on johtanut suureen suosioon. Häntä on inspiroinut muun muassa akustisen kitaran soittajat Michel HedgesJustin King, sekä Thomas Leeb.

Ben onnistunut luomaan todella uniikin kitaransoittotyylin, joka on kaunista kuuneltavaa ja upeaa katseltavaa. Hänen sorminäppäryytensä ja nopeat liikkeet ovat ihailun arvoisia.

Tällä videolla Ben on vasta 15-vuotias, mutta silti uskomattoman lahjakas. Tuon ikäisenä hän oli vasta uransa alussa, mutta sai silti yleisön haukkomaan henkeään. Benin uusimpia videoita ja kehitystä voi seurata Youtubesta.

Amatöörivalokuvaaminen saattaa olla yllättävän hauskaa, kun keksii hyviä ideoita. Kokosimme hauskimmat kuvat, jotka aluksi hämmentävät mieltäsi. Jokaiselle kuvalle löytyy kuitenkin luonnollinen selitys hetkellisen tarkastelun jälkeen.

Hauskimmat optiset illuusiot syntyvät yleensä vahingossa, jolloin kukaan ei osaa odottaa niitä. Osa tämän kuvasarjan kuvista on tekaistuja, mutta on myös tilanteita, jotkasyntyivät täysin vahingossa.


Lähde: Imgur

Tässä linkki ensimmäiseen postaukseen, jos et ole sitä vielä nähnyt: vivas.demo.site 32-kuvaa joita joudut katsomaan vahintaan 2 kertaa

Pourmohseni Hadi oli kyllästynyt hänen BMW M6 autoonsa yli neljän vuoden ongelmien jälkeen. Hän sanoi joutuneensa sietämään pitkäaikaisia ongelmia, kuten auton tärinää sekä tärähdyksiä vaihteiden vaihtamisen yhteydessä. Kukaan vastuuhenkilöistä ei ole vastannut hänen viesteihinsä jossa hän valittaa ongelmista, eikä BMW aijo ottaa vastuuta asiasta. Hadi on kyllästynyt asian selvittelyyn, ja aikoo nyt itse vastata BMW:n puolesta.

Hän meni Frankfurtin suurimpaan autonäyttelyyn, ja pisti sen edustalla shown pystyyn. Hän sai apujoukkoja auton tuhoamiseen sekä innostuneen yleisön katsomaan tätä erikoista tilannetta. Vaikka tilanne näyttää meidän silmissämme turhalta rahan repimiseltä, on Hadi silti tyytyväinen lopputulokseen.