Nämä rohkeat miehet ovat lähteneet bussikyydillä Himalajaa ylöspäin kuuluisaa ja vaarallista Alwas-Killar-tietä pitkin. Tie sijaitsee Pangi Valleyssä Intiassa. Videolla näkyy, miten lähellä jyrkänteen reuna on ja miten pitkä pudotus siitä on alas. Tämä kyyti ei sovi ihan jokaiselle.

Kyllä lähtee!

Naisten Hairy Legs Club on positiivinen sivusto, jolla naiskäyttäjät voivat julkaista kuvia ajamattomista jalkakarvoistaan. Täytyy sanoa, että monessa mielessä aika rohkeaa, vaikka kyseessä on niinkin normaali asia kuin karvat, joita löytyy kaikilta.

Mutta siis kuinka useasti karvajalkaisia naisia näkee missään? Näitä katsellessa tuntuu kuin tirkistelisi salakuvia. Tosi hienoa kieltämättä!

hairy legs5

hairy legs1

hairy legs2

hairy legs3

hairy legs4

hairy legs6

hairy legs7

hairy legs8

hairy legs9

hairy legs10

hairy legs11

hairy legs12

hairy legs13

hairy legs14

hairy legs15

hairy legs16

hairy legs17

hairy legs18

hairy legs20

hairy legs21

hairy legs22

hairy legs23

hairy legs19

Jos tykkäät katsella karvaisia naisia, kainalokarvakuvat löytyvät täältä!

Lähde: Hairy Legs Club

Itävallassa sijaitsevassa Grüner See -järvessä on todella kirkasta vettä. Järvi on siitä poikkeuksellinen, ettei se ole siinä aina. Nimittäin keväisin vuorilta valuu sulanut lumi vetenä alaspäin, jolloin järvi alkaa tulvia. Alle jäävät polut, penkit, sillat ja kaikki muukin. Paikka on erittäin suosittu sukeltajien keskuudessa, sillä vesi on kirkasta ja paikka muutenkin romanttinen ja kaunis eri tavalla kuin muut järvet.

Revontulille on luotu ennen muinoin milloin minkälaisia merkityksiä. Niiden on uskottu olevan vainajien verta, heijastuksia kimmeltävistä haarniskoista tai heijastuksia ketunhännästä, joka huiskii lunta. Oli selitys mikä tahansa, tummalla taivaalla näkyvä valoraita saa pienen ihmisen hiljaiseksi.

Tässä 11 upeaa kuvaa revontulista. Talvi – saat tulla.

Lähde: Fotolia

Jo pelkkä videon katsominenkin saa sykkeen nousemaan ja jalan hakemaan jarrua.

Tämä silta sijaitsee Atlantin väylällä Norjassa. Reitti on yhteensä vähän yli kahdeksan kilometrin mittainen, ja se kulkee luotojen ja saarien yli, siltoja matkan varrella tulee vastaan kymmeniä. Atlantin väylä on suosittu matkailukohde eikä ihme. Tie kulkee ihan meren äärellä ja kun Atlantti pauhaa, niin siinä saa pitää ikkunat kiinni ja vauhdin minimissä. Sen verran lentelee nimittäin vettä päälle. Mutta maisemat – upeita!