Jahtihämähäkit (Eng. Huntsman Spiders) ovat erittäin suuria hämähäkkejä, jotka elävät trooppisella ja subtrooppisella vyöhykkeellä. Jahtihämähäkin purema saattaa olla erittäin kivualis, mutta tämän hetken tietojen mukaan siitä ei kuitenkaan ole suurta vaaraa ihmisille.

Videolla australialaismies sai kokea epämukavan hetken, kun hän saapui kotiin. Seinässä oleskeli valtava hämähäkki, joka ei suostunut liikkumaan pois. Onneksi rohkea mies sai lopulta eläimen vangittua purkkiin ja hän pääsi nukkumaan turvallisesti.

Karhut ovat hurjia petoja, jotka silloin tällöin käyvät myös ihmisten kimppuun. Nämä useita satoja kiloja painavat eläimet voi kuitenkin kouluttaa jos rohkeutta riittää tarpeeksi. Videolla venäläismies on kouluttanut suuresta karhusta kiltin nallekarhun, joka osaa tehdä käsittämättömiä temppuja.

Nalle osaa muun muassa pyörittää hulavannetta ja soittaa trumpettia. Saa nähdä milloin tämä kaksikko lähtee esiintymään talent -showiin.

Chucky on elokuvatrilogia, jossa kauhua kylvää Chucky niminen nukke. Nukella on tapana kysyä uhriltaan juuri ennen murhaa: ”Hi, Im Chucky. Wanna play?”. Tällä videolla nukke on herännyt henkiin oikeassa elämässä ja se säikyttelee ihmisiä bussipysäkillä.

Raskaan työpäivän päättäneet ihmiset ovat saada sydänkohtauksen nuken tullessa ulos mainosikkunasta.

Go Skateboarding Day! -keräsi Texasin pääkaupunkiin Austiniin järjettömät määrät rullalautailijoita. Bussimatkustajan kuvaamalla videolla skeittaajia rullaa alamäkeä pitkin reilun kolmen minuutin ajan, mutta videon lisääjän mukaan lautailijoita tuli yli 10 minuutin ajan.

Skeittauspäivään osallistui myös yllättävän paljon naispuolisia henkilöitä, sekä muutama pyöräilijä.

Videon puolivälissä nähdään myös mäkeen eksynyt onneton hälytysajossa oleva poliisiauto, jota skeittaajat käyttivät hyväkseen vauhdin saamisessa.


Kahvilaketjua pyörittävä yrittäjä Anu Syrmä käyttää paljon puhelinta, sillä hän tarvitsee sitä aamusta iltaan. Kun on paljon liikenteessä on erittäin tärkeää saada nopeasti yhteys ihmisiin.

”Tee täysillä se mitä teet.”

Samsungin S4 -puhelin antaa apua elämän tehokkaaseen suunnitteluun ja organisointiin:

Wireless charger: Lataa puhelimesi ilman johtoja.
– 4G: Ei turhaa odottelua.
– Story Album: Kokoa albumi kuvistasi suoraan puhelimeesi.
Knox: Turvallisuusratkaisu yrityksille.
S health: Seuraa ja pidä kirjaa kuntoilustasi, Mittaa pulssisi kun treenaat. Seuraa painosi vaihtelua. ruokavaliostasi ja terveydestäsi..
S Travel: Saat matkavinkkejä ja voit jakaa ne.
Premium Audio Dock Järeään äänentoistoon