Face swap on kasvattanut suosiotaan räjähdysmäisesti. Siinä kahden ihmisen kasvot vaihtavat paikkaa ja siitä syntyvät kuvat ovat yleensä hillittömän hauskoja. Tällä videolla mies on muokannut kasvonsa vauvalle ja hän esittää krapulaista. Lopputulos saa nauramaan, sillä se on niin epätodellisen huvittava.

Sanonta: ”ulkonäkö saattaa pettää” pitää tällä videolla hyvin paikkansa, kun tämä 14-vuotias poika astelee Talent-lavalle.

Jack Vidgen näyttää, kuinka Whitney Houstonin kappale lauletaan tyylikkäästi maaliin asti.

Australian Talent-ohjelmassa esiintynyt nuorukainen veti esityksen, jota tuomarit eivät olleet koskaan kuulleet. Yksi tuomareista oli oikeassa, kun hän sanoi, että tämä video tulee leviämään ympäri maailmaa.

Jo vuosikymmenien ajan Disneyn animaatiot ovat lumonneet ihmisiä mukaansa taianomaisiin maailmoihin. Lapsuudesta tutut tarinat ovat tehneet joihinkin niin suuren vaikutuksen, että he ovat tahtoneet tatuoida itselleen tärkeät Disney-muistot suoraan ihoon. Nämä tatuoinnit ovat niin upeita, että kuka tahansa innostuu suunnittelemaan itselleen omaa!

 

1. Peter Pan

2. Leijonakuningas

3. Avain Disneylandiin

4. Frozen – huurteinen seikkailu

Kuva, jonka Bianca (@kittehcatt) julkaisi

5. Pieni merenneito

6. Lumikki ja seitsemän kääpiötä

7. Kaunotar ja hirviö

8. Tuhkimo

9. Aristokatit

Kuva, jonka Amanda (@satans_homie) julkaisi

Käsivarressasi oleva jänne on peräisin kaukaisilta esi-isiltämme. Noin 10-15 prosentilla ihmisistä ei ole kyseistä jännettä, sillä se ei tänä päivänä juurikaan vaikuta käden toimintaan.

Jänne on itse asiassa ensimmäinen, jonka kirurgit leikkaavat pois, mikäli sitä tarvitaan muualla kehossasi. On kuitenkin erittäin mielenkiintoista huomata, kuinka evoluution tuloksena meissä asuu edelleen kaukaisia esi-isiämme.

Tamperelainen Lauri Vuohensilta kuvaa videoita asioista, joita hän laittaa puristimen väliin. Tällä kertaa hän kokeilee, voiko paperin taittaa kovan paineen avulla yli seitsemän kertaa. Videon kruunaa kuitenkin Vuohensillan hellyyttävä rallienglanti, jolla hän selostaa tapahtumia. Kuuntele itse ja ihastu!