Urheilussa saattaa silloin tällöin käydä käsittämättömän huono tuuri, jonka ansiosta saa kuvattua hulvattomia videoita. Tällä videolla nuoret miehet pelaavat hiekkakentällä futista, kunnes 4 kertaa tolppaan osunut veto saa pelin keskeytymää hetkeksi.

Toivottavasti kyseinen pelaaja pääsi yli potkustaan ja pystyi jatkamaan peliä normaalisti.

Eläimien yhteydessä saatetaan joskus nähdä kummallisia muodostumia, kuten tällä videolla. Epätavalliset muodostumat eivät kuitenkaan tarkoita sitä etteivätkö kyseiset eläimet voisi elää onnellista elämää.

Omistaja joutui katsomaan Duecy nimistä kissanpentuaan kaksi kertaa ennen kuin hän tajusi, että sillä on kaksi päätä. Kissanpentu voi onneksi tällä hetkellä hyvin ja se syö normaalisti.

Duecy erotettiin äidistään heti syntymästä, joten sen huoltaja Stephanie Durkee syöttää sitä käsin. Tutkijoilla ei ole tietoa, miksi kissa syntyi ”kaksipäisenä”.

Venäjän erämaissa elää runsaasti hirviä ja on uskomatonta kuinka ne selviävät kovan talven ylitse hengissä. Joskus kuitenkin nämä metsien kuninkaatkin tarvitset apua kuten tässä tilanteessa.

Suuri hirvi oli pudonnut jäihin ja oli jäätyä kuoliaaksi, onneksi paikalle saapui hyväsydämisiä venäläisiä. Miehet nostivat kohmeessa olleen hirven pois jäistä ja vetreyttivät sen jalat kävelykuntoon.


Lentäminen on yleensä erittäin turvallista, eikä vaaratilanteita synny juuri koskaan. Silti monet ihmiset pelkäävät lentämistä muun muassa korkean paikan pelon vuoksi.

Boeing Business -luokan lentokone oli lähellä törmätä maahan laskeutumisen yhteydessä. Syynä tähän oli erittäin kova sade, joka peitti kiitoradan näkyvyyden kokonaan. Onneksi lentäjät saivat kuitenkin vedettyä koneen takaisin ilmaan ja he pääsivät laskeutumaan turvallisesti viidentoista minuutin päästä.

Alkoholi sopii useille ihmisille, mutta jotkin muuttuvat kyseisen aineen seurauksena muun muassa erittäin agressiivisiksi. Tällaista henkilöä on lähes mahdotonta estää tappelemasta ellei häntä taltuta maahan tai soita paikalle poliisia.

Videolla liettualainen mies alkaa rähisemään vanhukselle hänen talonsa edessä. Aluksi juoppo lyö useita kertoja ohitse, mutta osuu muutaman kerran vanhukseen. Tämän jälkeen mies laittaa känniläisen maahan taputtamaan.