Best Illusion of the Year on kovatasoinen kilpailu visuaalisten illuusioiden ammattimaisille harrastajille. Tänä vuonna japanilaista Meijin yliopistoa edustava Kokichi Sugihara saavutti toisen sijan kilpailussa tällä kunnianhimoisella sylinterisilmänkääntötempullaan. Keksitkö sinä, miten teos on toteutettu?

Vaikka elämä pienen lapsen kanssa voi joskus tuntua rankalta, se on ennen kaikkea täynnä ihania hetkiä, jotka tahtoisi muistaa ikuisesti. Tällä videolla Nasser Almujaibel on kuvannut poikaansa, joka on aina yhtä innostunut isänsä näkemisestä, kun hän tulee päiväkotiin noutamaan lasta kotiin. Välitön ja aito reaktio lämmittää sydäntä.

Videolla sanotaankin: Elämä on hankalaa, onnellisuus on yksinkertaista.

Lähde: Fiidi.fi

Valokuvien ottaminen pienistä vauvoista on hauskaa, sillä lopputulokset ovat aina supersuloisia. Japanista on lähtenyt liikkeelle hassu trendi, jossa vauvan pepun peitoksi asetellaan persikka. Villitys lähti liikkeelle kilpailusta, jossa täytyi lisätä Instagramiin rakkain valokuva lapsestaan. Näissä kuvissa on suloisuuden lisäksi vieläpä se hyvä puoli, että vauvan kasvot jäävät peittoon, joten anonyymiys säilyy.

 

A photo posted by RYAMA (@noremimimi) on

 

A photo posted by nana (@nasoyu) on

 

A photo posted by yuki TSUJI (NISHIO) (@yktk726) on

 

A photo posted by @aimaruru on

 

 

A photo posted by hitomi (@himaneko1103) on

 

 

A photo posted by shoko tnk (@tachuuuu) on

 

 

 

Lähde: Daily Mail

Suomessa on viime viikkojen aikana liikkunut voimakkaita ukkoskuuroja, jotka ovat ihastuttaneet tai kauhistuttaneet ihmisiä. Luonnon esityksiä katsoessa, ihminen usein tuntee olonsa pieneksi.

Clint Blevins ei ollut uskoa silmiään, kun voimakas salama löi aivan rantaviivan tuntumaan. Salama kesti yllättävän kauan ja se jäi ikään kuin kytemään hetkeksi. Video kuvattiin Daytona Beachillä, Floridassa.

Tilanne on hyvä muistutus siitä, miksi ukkosella ei saa olla vedessä tai sen äärellä.

Brian Justin Crum osallistui Amerikan talent-ohjelmaan ja hurmasi yleisön lisäksi myös tuomarit. Mies omisti esityksen äidillensä, joka oli tukenut poikaansa pienestä pitäen.

Brianin laulama ”Somebody to love” -kappale on alunperin Queenin säveltämä, mutta tämäkään versio ei kuulostanut lainkaan hassummalta.

Evästevalinnat