Espanjalainen huonekaluvalmistaja OHEA on lanseeranut maailman ensimmäisen automaattisen sängyn. Sänky on varusteltu mekaanisin kourin, jotka suoristavat peiton ja nostavat tyynyt henkilön poistuttua sängystä. Valmistaja myös lupaa unikokemuksen olevan uskomaton.

Lauma harvinaisia aaseja, joiden turkki kasvaa yllättäen komeiksi rastoiksi on joutumassa trimmaukseen ensimmäistä kertaa 17 vuoteen kuuman kesän vuoksi.

Kyseessä on harvinainen ranskalainen aasirotu, “Baudet du Poitou”, joiden jälkikasvua syntyy vuosittain vain 50 yksilöä. Se tekee tästä lajista vielä harvinaisemman kuin valkosarvikuonot tai jättiläispandat.

Seitsemän Ranskasta kotoisin olevan aasin yhdysvaltalainen omistaja Annie Pollock perustelee ratkaisua yksinkertaisesti: “Ei ole kiva hikoilla, kun on näin karvainen.”

Näitä rastoja kadehtii jopa Pelle Miljoona.

Dee LaLa Tee nimisen kaverin päätatuointi kerää suosiota Facebookissa ja kuvafoorumeilla.

Mies on nimittäin tatuoinut päähänsä “reiän,” jonka takaa paljastuu aivot. Dee on muidenkin kuvien perusteella melko extreme jätkä.

Palkka on tilillä, porukka on kasassa, mutta minne suunnata viikonlopun rientoihin? Tämä ongelma on arkea miljoonille ihmisille ympäri maailmaa. Mutta ei hätä ole tämän näköinen.

“Where the fuck should I go drink”-sivusto kertoo mihin kannattaa lähteä viikonloppua viettämään. Syötät vain kaupungin nimen, missä olet liikenteessä, ja sivusto antaa sinulle satunnaisesti baarin, johon kannattaa lähteä. Haun voi toistaa uudelleen, mikäli vastaus ei miellytä.

Maailmalta löytyy tuhansittain lahjakkaita ihmisiä.

Tällä videolla näet useita eri ihmisten esittämiä temppuja, jotka ovat päätähuimaavia.