Erilaisten ajoneuvojen tuunaaminen on monelle miehelle tärkeä harrastus. Myös ajoneuvoilla ajaminen vaikeassa ja samalla upeassa maastossa saa aikaan kylmiäväreitä.  2014 Polaris RZR XP1000 on hyvä esimerkki siitä millaisia ajoneuvoja ammatti mekaanikot ja tuunaajat voivat saada aikaan.

Tällä videolla näet kyseisen ajoneuvon, jossa on huimat 190 hevosvoimaa. Auto pystyy käytännössä liikkumaan missä vain ja tämän ansiosta se on jokaisen miehen unelma.

Videolla ajava kuski on ammattilainen, joten emme suosittele samanlaisen videon kuvaamista kotioloissa.

Tanssi voi olla ennakolta määrättyjen askelkuvioiden noudattamista tai täysin improvisoitua liikkumista, yleensä musiikin tahtiin.

Videolla esiintyvä mies lataa uskomattomia tanssivideoitaan nettiin, ja on tullut sitä myötä tunnetuksi. Tässä on yksi hänen videoistaan, joka saa suut loksahtamaan auki!

Urheilumatseissa katsomoissa saattaa tapahtua kummallisia asioita, joista katsojat eivät yleensä jää kiinni. Joskus kameramiehet näkevät kuitenkin tilanteen ja laittavat tilanteen näkymään suurelta näytöltä.

Tällä videolla mies teki törkeän tempun, sillä hän alkoi kourimaan pyörtyneen naisen rintoja.

Sean ja Lynn saivat tietää perheenlisäyksestä, ja he halusivat kertoa Seanin äidille raskausuutisesta hieman erikoisemmalla tavalla hänen syntymäpäivänsä kunniaksi. Videolla näet, kuinka Seanin äiti etsii syntymäpäiväyllätystään keittiöstä. Hän löytää lopulta pullan uunista, ja ei mene aikaakaan kun hän ymmärtää sen merkityksen.

KOMOn toimittajat Connie Thompson sekä Mary Nam testasi ”Bottle Top” nimistä tuotetta suorassa uutislähetyksessä. Tuotteen tarkoituksena on helpottaa tölkistä juomista sekä kaatamista, mutta tuote ei ihan toiminutkaan odotetulla tavalla. Connie ja Mary saivat ihmisten vakuuttamisen sijasta melkoisen sotkun aikaan.

Onneksi he osasivat ottaa asian huumorilla, vaikka heitä mahtaakin nolottaa hieman!