Korealainen Drumcat niminen rumpuyhtye soittaa todella taitavasti, pysyen hyvin rytmissä sekä luoden upean näköisen kokonaisuuden esitykselle.

Videolla nähdään kun Drumcat soittaa kadulla viihdyttäen haltioissaan olevaa ylrisöä.

Ihmisillä on tapana muistella rakkaitaan kirjoittamalla kirjeitä tai kappaleita. Tällä hetkellä netissä leviää video 96-vuotiaasta miehestä, joka osallistui kilpailuun kirjoittamallaan kappaleella. Kappaleen nimi on ”Oh Sweet Lorraine” ja se kertoo miehen edesmenneestä rakkaastaan.

Pariskunta oli ehtinyt olemaan yhdessä huimat 75-vuotta. Biisi alkaa kohdassa 05:55, mikäli haluat kuunnella vain sen.

Venäjä pääsee taas otsikoihin, kun netissä pyörii taas yksi videkooste Venäjän liikenteestä. Tällä kertaa autojen kojelautakamerat ovat tallentaneet tilanteita siitä, miten ihmiset ovat meinanneet jäädä auton yliajamaksi tai selvinneet hurjista kolareista.

Wu-Tang Clan Ain’t Nuthing Ta Fuck Wit.

New Yorkista kotoisin oleva legendaarinen Wu-Tang Clan esiintyi eilen 23.08 Tampereella Blockfesteillä. Esikoisalbuminsa vuonna 1993 julkaisseen bändin nimi on peräisin kung fu -elokuvasta.

Ryhmän johtaja RZA (oik. nimeltä Robert Diggs) on myös tuottanut musiikkia muille artisteille ja esimerkiksi elokuvaohjaaja Quentin Tarantinon filmeihin.

Suomalainen Tebian -nimellä kulkeva käsityöläisammattilainen on nyt tehnyt keikan kunniaksi yhtyeen logon muotoisen tammisen kahvipöydän. Tebian on tunnettu omaperäisistä käsintehdyistä huonekaluista,  .tebian kaulakorua voi myös nähdä suomalaisten tähtien päällä, mm. Cheek ja Uniikki usein kantavat korua kaulassaan.

Pöytä Tebianin verkkokaupassa.

Kuvia teoksesta:
 

Kissat haluavat kokeilla uusia asioita päivittäin ja joskus niistä koituvat hassut tilanteet saadaan kuvattua myös nauhalle. Tällä videolla kissa haukkuu kuin koira, kunnes omistaja saapuu paikalle.

Kissan huomatessa omistajan se alkaa välittömästi jälleen maukua kuin kiltti kissa.