Davo eli Jukka Tapani Salmi on Kemijärveltä kotoisin oleva suomalainen rap-artisti. Davo on tehnyt Suomessa pitkää uraa ja hän on edelleen monen fanin suosiossa.

Edu Kehäkettunen, oikealta nimeltään Harri Juhani Hinkkanen on espoolainen rap-artisti ja radiotoimittaja. Aikaisemmin hänet tunnettiin nimillä Kehäkettu ja Harakiri.

Nyt Davo, Edu ja Lieminen yhdistivät voimansa ja tekivät ehkä kesän parhaan suomalaisen musiikkivideon. Olari Undergrounds Filmsin ohjaama video on saanut Youtubessa nopeasti yli 20 tuhatta katselukertaa.

Moni poika haluaa nuorena käydä salilla, jotta voisi tehdä vaikutuksen tyttöihin. Joskus lihaksien kasvattaminen menee kuitenkin överiksi.

Videolla nuori mies jännittää lihaksiaan liian kovaa ja pyörtyy tämän seurauksena. Kaverit luulivat aluksi miehen pilailevan, mutta tajusivat hänen pyörtyneen oikeasti.

Red Bull on tunnettu brändi, joka kuvaa upeita urheiluvideoita tukemaan sloganiaan: ”Red Bull antaa siivet”. Tällä videolla mukana on erittäin lahjakkaita urheilijoita, jotka tekevät hienoja suorituksia laidasta laitaan.

Lisäksi teemana on koneet, jotka tuovat hyvän lisämausteen tälle videolle.

Kieron Williamson on 10-vuotias poika Englannista, joka harrastaa maalaamista. Poika on uskomattoman lahjakas ja hänen teoksistaan maksetaan satotuhansia euroja. Kyseinen lahjakkuus on tienannut tähän mennessä teoksillaan huimat 1,5 miljoonaa puntaa.

Nuori lahjakkuus ei käy enää edes koulua, sillä hänen vanhempansa antoivat pojan keskittyä sataprosenttisesti omaan harrastukseensa. Videolla näet esimakua pojan upeista teoksista.

Vauvat eivät välillä suostu syömään esimerkiksi vihanneksia, sillä ne eivät maistu hyvälle. Onneksi tämä isä oli keksinyt oivan tavan huijata lastaan.

Videolla isä ottaa sulkaapalan käteensä ja esittää antavansa sen lapselle. Samaan aikaan hän kuitenkin tunkee lusikallisen vihanneksia lapsen suuhun.

Evästevalinnat