Piloja tehdään nykyään eripaikoissa ja niiden pelottavuus menee aina vain pahemmaksi. Tällä videolla kaksi nuorta naista hyppää taksin kyytiin, mutta matkasta ei tule aivan tavanomainen.

Taksikuski alkaa nimittäin päästämään kummallisia ääniä ja naiset pyytävät päästä pois autosta. Mies ei kuitenkaan tottele käskyä vaan ajaa eteenpäin ja pysähtyy lopuksi ottaen aseen esiin…

Joskus alaisia saattaa ärsyttää pomojen jatkuva määräily. Käskyjen suorittamisen tavasta ei kuitenkaan aina olla niin tarkkoja, joten tämä mies päätti rakentaa pitkän dominon, jonka lopuksi patukka tippuisi roskikseen.

Valitettavasti temppu ei onnistunut ja mies ilmeisesti joutui kasaamaan dominon uusiksi, jotta hän saisi suklaapatukan roskikseen.

Kanadalainen astronautti Chris Hadfield esittelee kyyneleitten fysiikkaa avaruudessa.

Jenkeissä poliiseilla on myös omia tv-sarjoja, joissa heidän arkipäiväistä työtään seurataan. Tämä mies ei kuitenkaan ollut aivan arkipäiväinen tapaus, sillä sähkölamautin oli hänelle liian pieni vastus.

Poliisi ampui miestä melko turhasta syystä, sillä tällä oli vain kinaa vaimonsa kanssa.

Suomen suurimman urbaanin musiikin Summer Up-festivaalin maankuulu tunnelma siirretään laivalle jo toista kertaa 2013 keväällä.

Laiva on edelleenkin Suomen suurin risteilyalus Silja Europa, mutta lähtö tapahtuu tällä kertaa Helsingistä länsiterminaalista.

Huikean Summer Up festivaalin kesäinen fiilis tuodaan itämerelle huhtikuussa keskellä lämpenevää kevättä. Tule siis viihtymään tuhatpäisen Summer Up bilekansan kanssa. Tällä risteilyllä pukeudut kesäisesti bikineihin tai shortseihin ja nautit maankuulusta Summer up tunnelmasta läpi yön!

Risteilyllä tulee esiintymään mm. Elastinen, Brädi, Raappana, JVG sekä Aste. Levyjen pyörittämisestä vastaavat esimerkiksi Mista S, Komet sekä Dj Spinny.

Tänään esiintyjälistalle lisättiin vielä Uniikki!

Evästevalinnat