Chucky on elokuvatrilogia, jossa kauhua kylvää Chucky niminen nukke. Nukella on tapana kysyä uhriltaan juuri ennen murhaa: ”Hi, Im Chucky. Wanna play?”. Tällä videolla nukke on herännyt henkiin oikeassa elämässä ja se säikyttelee ihmisiä bussipysäkillä.

Raskaan työpäivän päättäneet ihmiset ovat saada sydänkohtauksen nuken tullessa ulos mainosikkunasta.

Go Skateboarding Day! -keräsi Texasin pääkaupunkiin Austiniin järjettömät määrät rullalautailijoita. Bussimatkustajan kuvaamalla videolla skeittaajia rullaa alamäkeä pitkin reilun kolmen minuutin ajan, mutta videon lisääjän mukaan lautailijoita tuli yli 10 minuutin ajan.

Skeittauspäivään osallistui myös yllättävän paljon naispuolisia henkilöitä, sekä muutama pyöräilijä.

Videon puolivälissä nähdään myös mäkeen eksynyt onneton hälytysajossa oleva poliisiauto, jota skeittaajat käyttivät hyväkseen vauhdin saamisessa.


Kahvilaketjua pyörittävä yrittäjä Anu Syrmä käyttää paljon puhelinta, sillä hän tarvitsee sitä aamusta iltaan. Kun on paljon liikenteessä on erittäin tärkeää saada nopeasti yhteys ihmisiin.

”Tee täysillä se mitä teet.”

Samsungin S4 -puhelin antaa apua elämän tehokkaaseen suunnitteluun ja organisointiin:

Wireless charger: Lataa puhelimesi ilman johtoja.
– 4G: Ei turhaa odottelua.
– Story Album: Kokoa albumi kuvistasi suoraan puhelimeesi.
Knox: Turvallisuusratkaisu yrityksille.
S health: Seuraa ja pidä kirjaa kuntoilustasi, Mittaa pulssisi kun treenaat. Seuraa painosi vaihtelua. ruokavaliostasi ja terveydestäsi..
S Travel: Saat matkavinkkejä ja voit jakaa ne.
Premium Audio Dock Järeään äänentoistoon

Ihmiset kiroavat monesti, kun heidän uudet vaatteensa likaantuvat ja tahrat eivät välttämättä lähde pois edes pesussa. Nyt Jenkeissä on keksitty tuote, joka hylkii kaikkia nestemäisiä aineita.

Voit myös suojata puhelimesi kyseisessä aineella, jonka jälkeen se on turvassa muun muassa vedeltä.

Varhain kitaransoiton aloittavat lapset oppivat erittäin nopeasti vaikeita tekniikoita jos he vain jaksavat harjoitella ahkerasti. Ben niminen poika omaa erikoisen soittotyylin, johon kuuluu kitaransoiton yhteydessä muun muassa taustarummutusta.

Poikaa on kehuttu jopa maailman parhaaksi kitaristiksi hänen omassa ikäluokassaan ja videon katsomisen jälkeen ymmärtää hyvin miksi.

Evästevalinnat