Kaliforniassa sijaitseva talo näyttää ulkopuolelta aivan niin kuin muutkin naapuruston talot. Talon sisäpuolella odottaa kuitenkin yllätys – siellä asustaa 15 kissaa! Saatat tässä vaiheessa luulla, että talon sisäpuolella vallitsee kaaos, tilanne ei kuitenkaan todellakaan ole tämä.

Kaikki alkoi, kun Peter Cohen osti talon ja sai kaupan päälle kaksi koditonta kissaa. Peter halusi pitää kissat, mutta valitettavasti toinen niistä jäi auton alle. Tämän seuraksena hän päätti remontoida taloaan, jotta kissa ei tuntisi oloaan yksinäiseksi.

Projekti lähti pienestä ideasta, mutta se kasvoi kasvamistaan ja koko talosta tuli kissojen paratiisi. Tämän seurauksena Peter päätti adoptoida lisää ja lisää kissoja…

Papukaijat ovat tunnetusti älykkäitä eläimiä, jotka osaavat matkia ja tulkita ihmisen eleitä yllättävänkin hyvin.

Videolla saamme nähdä papukaijalajin, joka on peräisin Amazonin sademetsästä. Linnun värityksestä on helppo huomata, että se on kuin luotu maastoutumaan vihreän kasvillisuuden keskelle.

Papukaijat kesyyntyvät helposti ja niiden luonteet vaihtelevat suuresti eri yksilöiden välillä. Papukaijoja tulisi olla aina kaksi, sillä ne pitävät sosiaalisuutensa vuoksilajitovereidensa läheisyydestä.

Alla olevalla videolla nainen esittelee papukaijansa taitoja, yleisö on lievästi sanottuna hämmentynyt linnun taidoista!

Kakadut ovat todella sosiaalisia ja puheliaita lintuja, kuten jo entuudestaan varmasti tiesit. Pebble -niminen kakadu rakastaa omistajaansa ja he ovat ylimpiä ystäviä. Kaverusten aika kuluu usein sohvalla, jossa he juttelevat ja nauravat toistensa vitseille.

Omistaja kuvaa silloin tällöin keskusteluita videolle, jotka hän jakaa tämän jälkeen faneilleen Youtubessa.

Tällä videolla kaverit keskustelevat niitä näitä ja naureskelevat toisilleen hysteerisesti. Miljoonat ihmiset ovat tykästyneet tähän kaksikkoon, joilla näyttää olevan todella hauskaa.

Voit katsoa videolta, kun mies kysyy Pebblesiltä, rakastaako hän omistajaansa. Papukaijan reaktio on hulvaton!

Tiesitkö, että myös koirat kuorsaavat? Tämä on aikuisten mielestä melko arkipäiväinen tieto, mutta lapset ja erityisesti vauvat voivat pitää koko asiaa hirmu hauskana.

Perheeseen ilmestynyt vauva oli tykästynyt ranskanbulldoggiin, joka ei näyttänyt olevan moksiskaan uudesta tulokkaasta.

Vanhemmat huomasivat huvittavan tilanteen, kun vauva istui nukkuvan koiran vieressä. He päättivät tämän seurauksena ottaa esiin kameran ja kuvata huvittavan tilanteen videolle. Vauvan mielestä kuorsaava vauva oli todella hauska näky ja taapero ei voinut olla nauramatta.

Voit katsoa ihastuttavan videon alapuolelta:

Kanadassa Torontossa bisnestä pyörittävä kauppias ihmetteli inventaarion aikana mystisesti kadonneita suklaapatukoita. Mies epäili syypääksi kaupassa vierailevia lapsia, niinpä hän päätti asentaa valvontakameran, joka kuvasi karkkihyllyä.

Eikä kulunut kauaa, kun ensimmäinen rikollinen jäi kiinni.

Paul Kim omistaa Luke’s Grocery -nimisen kaupan, Huffington post kirjoittaa. Mies on pyörittänyt kioskia jo useiden vuosien ajan ilman ongelmia. Kaikista erikoisinta koko tilanteessa oli se, että näpistykset tapahtuivat aivan hänen silmiensä edessä.

Paulin tytär Cindy antaa vihjeen:

”Ne ovat todella suloisia, mutta ne ovat siltikin varastaneet meiltä melko paljon, joten haluaisimme tehdä siitä lopun,” Paulin tytär kertoo.