Missä nämä tuotteet ovat olleet koko elämämme ajan?

Nyt viinin juominen on helppoa ja tyylikästä. Viini ei läiky ja sitä on helppo juoda näistä nokkamukeista, jotka ovat myös tyylikkäät.

Voit tilata tuotteen tästä linkistä!

Tummaihoinen kiusaaja alkaa uhoamaan uhrilleen koulun pukukopissa, kunnes jotain yllättävää tapahtuu.

Kiusaaja häviääkin nopeasti alkaneen tappelun pahasti.

Naista epäillään harrastaneen seksiä luurankojen kanssa, joita hän on useita vuosia kerännyt taloonsa.

Nekrofiiliksi epäilty 37-vuotias nainen piti kodissaan ainakin kuutta kalloa. Talosta löytyi myös selkäranka, suuri määrä luita ja kuvia ruumishuoneista. Poliisit löysivät naisen kuvia ja CD-levyjä, joissa hän harrasti seksiä luurankojen kanssa. Naisen nimeä ei ole paljastettu, mutta hän asuu Göteborissa, Ruotsissa. Nainen pidätettiin syyskuussa ja tällä hetkellä rikosta tutkitaan.

Naisen oikeudenkäynti on 2 viikon päästä ja pahimmillaan luvassa on 2 vuoden vankeustuomio. Nainen ei kadu tekojaan ja oli myös kirjoittanut internettiin, että hän on valmis kantamaan vastuun teoistaan

Poliisin mukaan naisella oli tunnukset, joilla hän pääsi paikalliselle ruumishuoneelle. Nainen kuitenkin väittää luiden olevan eri puolilta maailmaa ostettuja ja yli 50 vuotta vanhoja.

Mitä jos Twilight olisikin aikuisviihdettä? Elokuvaa tähdittäisi Kristen Screwart, Robert Penison ja Taylor Lubener.

Veren imeminen muuttuisi hieman toisiin hommiin…

 


Parisuhteiden jälkeen saattaa ilmaan saattaa jäädä katkeruuksia ja väärinkäsityksiä. Tällä videolla miehen vihainen ex-tyttöystävä saapuu riehumaan ravintolaan. Miehen uusi naisystävä ei käsitä tilannetta ja syntyy hurja sanaharkka, joka päättyy huonosti.