Viime aikoina internetissä enemmän ja enemmän näkynyt ihastuttava sokeriorava on Australiassa, Uudessa-Guineassa, Tasmaniassa ja Bismarckinsaarilla tavattava pussiliito-orava. Tuttavallisemmin “sokrut” ovat noin 20 cm pitkiä, pystyvät liitämään jopa 50 metriä ja syövät makeita hedelmiä ja hyönteisiä. Nämä söpöliinit hurmaavat takuulla jokaisen, mutta pitää muistaa, että niiden hoitaminen lemmikkinä vaatii hieman perehtymistä.

via GIPHY

via GIPHY

via GIPHY

via GIPHY

via GIPHY

Aito ystävyys ei katso, rotua tai ulkonäköä.

Tällä ällistyttävällä videolla saamme todistaa tilannetta, jossa poika selvästi kommunikoi rauskun kanssa. Poika on ilmeisesti ruokkinut rauskua samalla, kun kalastajat ovat saapuneet satamaan, jonka seurauksena eläin on kesyyntynyt.

Tekemästämme tutkimuksesta huolimatta, tämän videon syvempi tarkoitus jäi hieman pimentoon. Voimme kuitenkin varmasti kaikki olla samaa mieltä siitä, että sammakoiden pinoaminen on samalla sekä viihdyttävää, että hämmentävää. Jos kokeilet temppua itse, älä käytä hammastikkuja tai liimaa, sillä se on huijaamista! Ja julmaa.

Kyllästyttävätkö jo pandan poikaset? Tässä kymmenen vähintään yhtä sydämen sulattavan söpöä eläinvauvaa ja fokuksessa usein liian vähälle huomiolle jääviä söpöliinejä. Ja tietysti pari kissaa. Mikään ei enää tunnu ikävältä, kun katsoo tämän ihanan eläinkimaran läpi!

 

1. Majava

So this is what a baby beaver looks like

2. Muurahaiskarhu

Baby Ant Eater

3. Ilves

Little lynx kitten.

4. Kauris ja karhu

Trying to be smooth when going in for the kiss 

5. Kissa

When bae looks good

6. Haisunäätä

Playing with a rescued baby skunk.

7. Alpakka

8. Aavikkosusi

Hello, Infant Fennic Fox…

9. Norsu

Brave little elephant

Ihmisillä on nykyään mitä erikoisempia lemmikkejä, mutta Jackson O’Dohertylla onkin ystävänään kenguru. Tällä humoristisella videolla näet kuinka Jackson leikkii kaverinsa kanssa, käy kaupassa ja jopa töissä sen kanssa. Pikkukenguru vaikuttaa iloiselta kaverilta, eikä sen omistajalta varmasti puutu rakkautta sitä kohtaan.