Nyt ei mitään haikaroita eikä lähetyssaarnaajia. Nimittäin tässä on aivan uudenlainen teoria siihen, miten lapset syntyvät.

Valokuvaaja Patrice Laroche näyttää raskaana olevan vaimonsa avulla, miten lapsia voi myös tehdä. Kuvasarja toimii loistavasti ja idea on vallan mainio.

Lähde: Reddit

Frostie on vielä pieni kili. Se ei ole koskaan pystynyt kävelemään, sillä sen takajalat ovat liikuntakyvyttömät. Australiassa Victoriassa sijaitsee farmi, joka hoitaa kaltoinkohdeltuja ja lopetusuhan alla olevia eläimiä. Sinne Frostiekin pääsi, ja on nyt hirmu onnellinen. Tällä videolla se ottaa ensiaskeleet pyörätuolinsa kanssa.

Tällaiset pelastustarinat pyörätuolineen päivineen voivat joidenkin mielestä olla turhanpäiväisiä, mutta kun katsoo kuvia iloisesti laukkaavasta pikku Frostiesta, ei voi muuta kuin hymyillä. Kokeile vaikka.

Frostie viihtyy hoitajansa sylissä.

Ensiaskeleita varten tarvitaan pieni pyörätuoli. Frostie sai menopelin pieneltä possulta, jonka murtunut reisiluu parannettiin sen avulla.

Ja sitten menoksi!

Nyt Frostie pääsee moikkaamaan tuttuja…

… tallustelemaan nurmella…

… ja moikkaamaan taas tuttuja.

Frostiella on nykyään meno päällä…

… kun se vihdoin pääsee kirmaamaan kavereittensa kanssa.

Lähde: Edgarsmission / Facebook 

Ranskalaiset tennispelaajat Gaël Monfils ja Laurent Lokoli päättivät viihdyttää yleisöä, kun sade viivästytti peliä. Dj soitti musiikkia, ja tämä kaksikko veti tanssikisan keskenään. Kyseessä ei kuitenkaan ole ihan tavallinen tennisturnaus, sillä päivän tapahtuma oli suunnattu lapsille.

Maailmalla kohisee, suhisee ja paukkuu. Ja se on suomalaisten taiteilijoiden, suunnittelijoiden ja mallien ansiota.

Monokini 2.0 on Katriina Haikalan ja Vilma Metterin (aka Tärähtäneet ämmät) taideprojekti, joka on toteutettu kahdeksan suomalaisen suunnittelijan kanssa. He ovat luoneet uima-asuja naisille, joilla on rintasyövän takia poistettu toinen rinta.

Tämä rytke ja kohina, jonka projekti on saanut aikaan, on tuskin piakkoin laantumassa. Ja hyvä niin. Tässä nimittäin selkeästi muutetaan maailmaa ja kauneusihanteita. Nyt puhutaan rohkeudesta.

Kuka tahansa voi osoittaa tukensa Monokini 2.0 -projektille. Projekti hakee yhteisörahoitusta Kickstarterissa. Linkki projektin yhteisörahoituskampanjaan (22.5.-22.6.2014 välisenä aikana) löytyy www.monokini2.com nettisivuilta.

Lähde: Monokini2.com / Facebook

Peili valehtelee. Se on tämän testin tulos. Ihmisiä pyydettiin katsomaan peiliin ja kertomaan omista epävarmuuksistaan kehossaan. He eivät tienneet sitä, että peilin toisella puolella seisoo heille tuntematon ihminen, joka taas kertoo positiivisia puolia näkemästään.

Juuri se, mitä kukakin luuli heikkoudekseen tai puutteellisuudekseen, olikin itseasiassa ulkopuolisin silmin heidän vahvuutensa. Joten ensi kerralla, kun katsot peiliin, kannattaa muistaa, mitä valheita itselleen syöttää.

Sä oot just hyvä sellasena kuin sä oot.

Evästevalinnat