Ei liene enää ketään, jolle Kardashianin perhe olisi tuntematon ilmiö. Kardashianien klaani on tunnettu eritoten upeista meikeistään. Tällä videolla luodaan Kendall Jennerin tyyli, hauskan huulenheiton lomassa. Lopputulos on sen näköinen, että minä taidan suunnata suoraan töiden jälkeen meikkiostoksille!

Jonny on tavallinen poika, jolla on kuitenkin hieman tavallisesta poikkeava ystävä. Nibbles-ankka on nimittäin pojan paras kaveri ja se tulee joka kerta mukaan, kun Jonny tulee kotiin koulusta.

Ankka on selvästi erittäin iloinen, kun poika saapuu koulusta. Nibbles käyttää autossa myös vaippoja, jotta ei omistajalle ei synny liikaa sotkua.

Katso ihastuttava video yläpuolelta!

Isät ja pojat viettävät laatuaikaa erilaisilla tavoilla, jotka vahvistavat suhteen sidettä. Tällä isällä ja pojalla on huvittava harrastus, sillä he laulavat automatkoilla duettona Frank Sinatran biisejä.

Nuorella pojalla on yllättävän hyvä ääni, mutta kaikista tärkeintä on kuitenkin se, että kaksikolla on myös samalla erittäin hauskaa.

Pienenä suuret asiat saattavat vaikuttaa hieman jännittäviltä ja pelottavilta.

Tällä videolla pieni kissanpentu ei aluksi meinaa aluksi uskaltaa mennä suuren koiran viereen. Lopulta koira kuitenkin osoittaa hellyyttävästi, että sitä ei tarvitse pelätä. Tämän jälkeen kissanpentu menee ja käpertyy nukkumaan karvaisen toverinsa viereen.

If this doesn’t melt your heart, you have no soul

Julkaissut Daily Animal Cuteness 7. elokuuta 2016

Kyllästyttääkö ketään muuta yhteiskuntamme nuoruuden palvominen? Nämä mallit todistavat, että ylikin 17-vuotiaat ovat hätkähdyttävän upeita. Muidenkin kuin supermallien kannattaa muistaa, ettei kauneus katso ikää! Itsevarmuus ja itsensä hyväksyminen ryppyineen ja harmaine hiuksineen on seksikkäintä kaikesta.

 

1. Daphne Selfe

A photo posted by Daphne Selfe (@daphneselfe) on

2. China Machado

A photo posted by China Machado (@china_machado) on

3. Carmen Dell’Orefice

4. Pia Gronning

Hello world

A photo posted by Pia Gronning (@piadgronning) on

5. Kim Gordon

A photo posted by Kim Gordon (@kimletgordon) on

6. Iman

A photo posted by IMAN (@the_real_iman) on

7. Farida Khelfa