Maailma tarjoaa meille upeita paikkoja, jotka ovat nähtävillä kaikille, kunhan osaamme ottaa ne vastaan. Hevoset ovat aina olleet mielestäni majesteettisia ja upeita eläimiä, joiden ulkonäkö on vertaansa vailla.

Tässä tapauksessa esittelemme ahaltekinhevosen, jotka ovat peräisin jopa 2000-3000 vuotta ennen ajanlaskun alkua. Nykyisin Ahaltekinhevosia on jäljellä enää vain noin tuhat ja niitä esiintyy eniten Venäjällä.

Tutkijoiden mukaan hevosten karvoissa on proteiinia, joka saa turkin hohtamaan metallin näköisenä.

Katso video alapuolelta ja ymmärrät, miksi hevosta hehkutetaan maailmalla.

Lapset ja koirat tulevat erinomaisesti toimeen, kunhan vanhemmat varmistavat, että kaikki sujuu aluksi hyvin. On tärkeää pitää aluksi huolta siitä, että lapsi ei satuta koiraa vahingossa tai tahallisesti.

Suurin osa lasten kimppuun kotona hyökänneistä koirista on kokenut jo pidempään jatkunutta häirintää ja väkivaltaa, vaikka lapsi ei sitä tarkoituksella olisi tehnytkään.

Tällä videolla yhden suloisimmista vauvan ja koiran välisistä hetkistä. Vauva meinaa nukahtaa istualteen ja se, mitä koira tekee seuraavaksi on aitoa ystävyyttä

Opossumi oli kuollut Brasiliassa, kun koira hyökkäsi ja tappoi sen. Traaginen tarina ei päättynyt vielä tähän, sillä opossumi oli 7 poikasen äiti ja myös ne olivat tuomittuja kuolemaan ilman omaa emoaan, The Dodo kirjoittaa sivullaan.

Poikaset löydettiin onneksi ajoissa ja ne vietiin Stephania Maldonadan luokse. Nainen toivoi, että poikaset oltaisiin viety eläinten turvataloon — paikka oli kuitenkin ääriään myöten täynnä, joten tämä ei onnistunut.

Stephanie päätti huolehtia poikasista itse, vaikka hänellä ei ollut siitä minkäänlaista aiempaa kokemusta.

Kaikki kuitenkin muuttui, kun Stephanie esitteli opossumit Prethinha-koiralleen. Prethina rakastui poikasiin välittömästi ja loppu onkin historiaa…

Voit katsoa ihanan videon alapuolelta:

Postinjakajat kohtaavat varmasti uransa aikana mitä erikoisimpia tilanteita tai siis postilaatikoita. Syynä on usein se, että postilaatikon takana seisoo eläin, joka odottaa päivittäistä leikkihetkeä. Joissakin tilanteissa kannattaa olla kuitenkin varovainen, sillä eläin saattaa puolustaa kotiaan ja puraista henkilöä, joka laittaa sormensa postilaatikon sisäpuolelle.

Tässä tapauksessa vaaraa ei ollut, mutta postimiehellä oli todellisia vaikeuksia saada postit tiputettua luukusta sisään. Syynä tähän oli kissa, joka halusi leikkiä sillä välin, kun sen omistajat olivat töissä.

En tiedä, kuinka paljon posteista jäi jäljelle, mutta video oli ainakin hauska!

Papukaijat ja kakadut ovat internetin suola — todella älykkäät linnut ovatkin keränneet yhteensä miljardeja katselukertoja Youtubessa.

Mr. Inko -niminen papukaija pitää todella paljon rummuista. Linnulla on isäntänsä kanssa yhteinen harrastus, jossa molemmat soittavat rumpuja — lintu ei tosin tarvitse lainkaan rumpukapulaa, koska sillä on työhän sopiva nokka.

Katso videolta, mitä tapahtuu, kun isäntä ottaa rumpukapulan käteensä ja ryhtyy soittamaan: