Uskaltaisitko pitää tällaista jättiläistä lemmikkinäsi? Käärme saa asua kyseisen naisen kotona melko itsenäisesti ja se käy säännöllisesti myös kylvyssä.

Käärmeen omistaja oli opettanut tämän jättiläisen avaamaan ovia itse, jotta hänen ei tarvitse olla jatkuvasti vahtimassa käärmettä. Toivottavasti käärme ei päätä joku yö hiipiä naisen makuuhuoneeseen ja napata tätä suupalaksi.

Pyton on jättiläiskäärmeiden heimoon kuuluva alaheimo. Monet pytonlajit voivat kasvaa yli 5 metriä pitkiksi.

Moni ihminen keksii ajanvietteeksi hauskoja temppuja erilaisilla kioskeilla. Tämä mies oli tehnyt jäätelöntarjoilusta taidetta, jossa hän huijasi jäätelön ostanutta miestä useaan kertaan.

Onneksi paikalla ollut mies oli huumoristisella päällä, sillä muuten tötteröt olisivat varmasti alkaneet lentelemään ympäriinsä.

Asus on julkaissut uuden tablettinsa, jolla on loistava suorituskyky, dynaaminen näyttö, 13 megapikselin kamera ja sen akku kestää jopa 19 tuntia. Lisäksi videolla ilmenee, että puhelimella voi liikutella huoneessa olevia tavaroita. 

PadFone on innovatiivinen Android 4.0 -älypuhelimen ja 10.1 tuumaisen tabletin yhdistelmä, joka on suunniteltu antamaan täysin uudenlainen mobiililaitteiden käyttökokemus. Erittäin kirkas Super AMOLED HD -näyttö ja tuplaydin 1.5 GHz Qualcomm Snapdragon S4 -suoritin varmistavat sen, että ASUS PadFone on soveltuvainen täyttämään myös kaikkein vaativimmat käyttötarkoitukset.

SAMUEL on Time Filmsin tuottama lyhytelokuva Ole rohkea ja reilu – uskalla välittää -kampanjalle. Kampanja taistelee rasismia vastaan Suomessa, ja korostaa rohkeutta astua väliin jos näet kiusaamista.

Voit tykätä kampanjan Facebook-sivustosta klikkaamalla alla olevaa nappulaa:

SAMUEL-elokuvan on ohjannut Naima Mohamud, tuotantotiimistä löytyy myös Sisko tahtoisin jäädä ja Veijarit elokuvasta tuttu Ada Kukkonen.

Joskus ihmiset saattavat tehdä käsittämättömän tyhmiä juttuja voiton huumassa. Tällä kertaa mies juhli voittoaan ennen maaliviivaa ja hävisi vastustajalleen, joka painoi täysillä loppuun asti. Ensi kerralla kaveri ei varmasti tuuleta lainkaan edes kilpailun jälkeen.

Valmentaja mahtoi olla ylpeä tuulettelijan häviöstä!