Parkour on monelle mieluinen liikuntaharrastus. Siinä pyritään liikkumaan mahdollisimman nopeasti ja tehokkaasti paikasta A paikkaan B. Parkourissa pyritään innovatiiviseen ja katkeamattomaan sulavaan liikkeeseen.

Videolla miehellä oli aurinkolaiseihin kiinnitetty kamera, jonka tallentaa videota samanlaiseksi kuvaksi mitä parkouraaja itse näkee. Suurien loikkien sekä korkeiden paikkojen ansiosta tämä video saa pääsi pyörälle!

Koirat, niin kuin muutkin eläimet pitävät kovasti hellyydestä ja rapsutuksista. Tämän koiran mielestä rapsutukset tuntuivat niin ihanilta, ettei halunnut niiden loppuvan vähään aikaan. Koiran omistaja ei olisi enään jaksanut rapsuttaa, mutta koira oli toista mieltä. Se ohjasi aina tassullaan omistajan käden sen mahalle, eikä ollut vaikeaa arvata mitä tämä söpöys ajaa takaa!

Puput ovat suloisia lemmikkieläimiä, joita löytyy monen ihmisen kodista. Ne ovat melko helppohoitoisia sekä todella ihania temmeltäjiä.

Tekivät eläimet sitten mitä tahansa, ovat ne aina yhtä hellyyttäviä. Tätä pupua aivastutti kovasti, ja onneksi omistaja sai pupun suloiset aivastukset videolle!

Kent Avery on taiteilija, jonka ainoat työskentelyvälineet ovat eri kokoiset kivet sekä painovoima. Hän asettelee rannalle erilaisia kiviä päällekkäin, tarkoituksena saada ne niin tasapainoon että aallotkaan eivät kaada niitä. Ihmiset ovat pitäneet Kentin taiteesta, ja eivät voi uskoa että hän tekee töitänsä ilman minkäänlaista liimaa. Osa kiviasetelmista on kestänyt aaltojen riepottelusta huolimatta jopa 12 päivää.

Varkaiden täytyy keksiä jatkuvasti uusia keinoja turvallisuusvälineiden kehittyessä paremmiksi. Tällä videolla nähtävä varastamistyyli on nyt muotia Englannissa.

Tehtävään tarvitaan 2 henkilöä, joilla on omat tehtävät: toinen menee puhumaan uhrille ja sillä aikaa toinen menee ja varastaa tavaroita autosta. Videolla valitettavasti näkee kuinka hyvin kyseinen temppu toimii.